Canon PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Zakoračite u bežični svijet uz ovaj cijenom pristupačan, kompaktni višenamjenski uređaj s funkcijom Wi-Fi koji vam omogućava jednostavan ispis s pametnog telefona, tableta, fotoaparata ili iz informatičkog oblaka. Jednostavno povezujte, kopirajte, ispisujte i skenirajte.

PIXMA MG2950

Prednosti

  • Prijeđite na bežičnu vezu. Lako povezujte, ispisujte, kopirajte i skenirajte onako kako želite uz vrlo kvalitetni višenamjenski uređaj s funkcijom Wi-Fi
  • Zabilježite detalje brzo i vrlo kvalitetno uz tehnologiju spremnika FINE
  • Pripremite se za jednostavan ispis i skeniranje koristeći pametne uređaje uz aplikaciju Canon PRINT
  • Doživite kreativnu slobodu ispisa iz informatičkog oblaka uz PIXMA Cloud Link
  • Ispisujte više stranica za jednak novčani iznos uz opcije XL tinti

Detaljne značajke

Pogledajte detaljnije informacije za Canon PIXMA MG2950

Kompaktni višenamjenski uređaj s Wi-Fi vezom


Prijeđite na Wi-Fi. Ovaj višenamjenski uređaj možete bežično koristiti i dijeliti kod kuće i udaljenim putem s mobilnih uređaja kako bi svi mogli uživati u jednakim rezultatima visoke kvalitete. Idealan je za zadovoljavanje svakodnevnih potreba za ispisom, skeniranjem i kopiranjem, a kompatibilan je sa standardom PictBridge putem bežičnog LAN-a pa lako možete ispisivati fotografije izravno s kompatibilnih bežičnih fotoaparata. Zahvaljujući kompaktnom i modernom dizajnu odličan je za uštedu prostora te omogućava lako ulaganje papira i zamjenu tinte.

Uštedite novac na tinti


Ispisujte više za isti novac. Opcionalni spremnici XL FINE omogućavaju ispis znatno većeg broja stranica bez potrebe za čestom zamjenom tinte. Mogli biste uštedjeti do 30 % po stranici u usporedbi s ekvivalentnim standardnim spremnicima.

Brz, kvalitetan ispis


Očekujte odlične razine detalja. Bez obzira na to što ispisujete ili kopirate, sustav spremnika FINE, s razlučivošću ispisa do 4800 dpi, pruža živopisne boje i oštar tekst. Osim toga, brz je - uz ISO ESAT brzine od 8 ipm crno-bijelo i 4 ipm u boji.

Veza s informatičkim oblakom


Uživajte u slobodi ispisa iz informatičkog oblaka. Možete koristiti pametni telefon ili tablet za ispis fotografija s Facebooka, Twittera i iz albuma na mreži u roku od nekoliko sekundi. Zahvaljujući poboljšanom značajkom PIXMA Cloud Link dokumentima sada možete pristupati i ispisivati ih iz usluge GoogleDrive.

Podrška za pametni telefon i tablet


Vi znate koristiti pametni telefon, a to zna i ovaj pisač. Jednostavno preuzmite aplikaciju Canon PRINT za pametni telefon ili tablet. Upotrebom aplikacije izravno možete pristupati uslugama informatičkog oblaka i ispisivati iz njih. Možete čak provjeriti stanje pisača, priručnik ili razine tinte u stvarnom vremenu putem Wi-Fi veze ili interneta. Kako biste upotpunili opcije mobilnog povezivanja, dostupna je i podrška za Google Cloud Print.

Kreativna igra


Zabavite se istražujući svoju kreativnost. Easy Photo Print+ (pristup iz aplikacije Canon PRINT) omogućava vam lako dizajniranje i ispis čestitki, kolaža s fotografijama te mnogo više uz ovu uslugu utemeljenu na webu, a sve to koristeći slike s tableta, računala ili iz informatičkog oblaka.

Pametno pokretanje


Uz ovaj višenamjenski uređaj nema čekanja. Spreman je kada i vi, a automatski se uključuje čim nešto pošaljete na ispis. Jednako tako, isključuje se nakon podešenog vremena bez uporabe, čime štedi energiju. Osim toga, zahvaljujući tihom načinu rada gotovo ga nećete niti primijetiti dok ispisuje.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG2950, njegovim značajkama i mogućnostima.

Convenient and easy to replace

Praktično rješenje i jednostavna zamjena

High resolution photo printing

Ispis fotografija visoke razlučivosti

Micro ink droplets for precise print

Mikro kapi tinte za precizan ispis

Optional high yield inks

Opcionalne tinte visokog učinka

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Print directly from cloud

Ispis izravno iz oblaka

Canon PRINT app

Aplikacija Canon PRINT

Turns on when you start printing

Uključuje se kad započnete s ispisom

  • Višenamjenski pisač – PIXMA MG2950
  • Spremnici FINE
  • Kabel za napajanje
  • CD-ROM za podešavanje (samo CD za Windows – upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
  • Priručnici i drugi dokumenti
Cloud-Printers

Ispisivanje iz informatičkog oblaka

Pisači PIXMA s podrškom za ispis iz računalnog oblaka pružaju vam slobodu ispisivanja iz mrežnih usluga u računalnom oblaku izravno s pametnog uređaja.