Canon MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Snažni višenamjenski uređaj za najzahtjevnije male urede. Ima brz obostrani ispis i skeniranje, kapacitet papira od 500 listova, kontrolu upotrebe te mogućnost povezivanja s pametnim telefonom i informatičkim oblakom.

MAXIFY MB5350

Prednosti

 • Produktivni višenamjenski uređaj za užurbane male urede s funkcijama ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja
 • Nema čekanja dokumenata uz brzi ispis prve stranice te brzine od 15 stranica u boji u minuti i 23 stranice crno-bijelo u minuti
 • Wi-Fi i Ethernet veza: ispisujte s računala, pametnih telefona, tableta i usluga informatičkog oblaka te skenirajte u njih
 • Integrirani automatski ulagač dokumenata (obostrano u jednom prolazu) za 50 listova i dvije kasete za papir za 250 listova
 • Ispisujte do 2500 stranica crno-bijelo i 1500 stranica u boji uz izuzetno velike spremnike s tintom koji se mogu pojedinačno mijenjati

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon MAXIFY MB5350

Snažni višenamjenski uređaj za male urede


Budite produktivni i ostanite povezani uz ovaj izuzetno brzi robusni višenamjenski uređaj dizajniran za zahtjevne male urede s količinom ispisa od 250 - 1500 stranica mjesečno. Uz Wi-Fi i Ethernet vezu te profesionalnu kvalitetu ispisa, kao i kontrolu upotrebe uz koju možete biti mirni, ovo je savršen uredski uređaj.

Ispis dokumenata velikom brzinom


Nikada više nećete čekati poslovne dokumente. Velike ISO brzine ispisa A4 dokumenata od 23 ipm crno-bijelo i 15 ipm u boji upotpunjene su jednako brzim ispisom prve stranice od približno 7 sekundi.

Poslovna kvaliteta


Tinte velike gustoće s dvostrukom otpornošću omogućavaju oštar tekst i živopisne boje. Ove pigmentne tinte imaju izvanrednu postojanost pa neće izblijedjeti tijekom vremena. Osim toga, otporne su na tragove markera i trenje, što ih čini savršenima za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.

Isplativost


Ispisujte do 2500 stranica crno-bijelo i 1500 stranica u boji A4 dokumenata uz izuzetno velike spremnike s tintom. Spremnici s tintom koji se mogu pojedinačno mijenjati osiguravaju maksimalnu produktivnost uz minimalnu količinu otpada. Opcija višestrukog pakiranja s 4 boje sadrži cijeli komplet zamjenskih tinti za još isplativije rezultate.

Dodatna produktivnost kada je potrebna


Olakšajte svaki zadatak, uključujući skeniranje i kopiranje više stranica, uz dvije kasete za 250 listova, integrirani automatski ulagač dokumenata (obostrano u jednom prolazu) za 50 listova i veliki zaslonu u boji osjetljiv na dodir. Na raspolaganju vam je i jednostavan obostrani ispis za dodatnu profesionalnu kvalitetu i manju potrošnju papira.

Povezivost


MAXIFY Cloud Link vam omogućava ispis s popularnih usluga informatičkog oblaka kao što su Evernote, Dropbox, OneDrive ili Google Drive izravno sa zaslona pisača ili s pametnog telefona koristeći aplikaciju MAXIFY Printing Solutions. Podržane su i funkcije skeniranja u e-poštu, skeniranja u informatički oblak, Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon MAXIFY MB5350, njegovim značajkama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi ispis u roku od 7 sekundi

Single Pass 2-sided Scan

Skenira obje strane dokumenta

50-sheet 2-sided ADF

Automatsko kopiranje više stranica

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Koristite bežično i dijelite

500 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

Touch Screen

Dodirni zaslon dijagonale 7,5 cm koji se lako koristi

Scan to Cloud

Prijenos dokumenata u usluge oblaka*

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

 • MAXIFY MB5350
 • Kabel za napajanje
 • Spremnici s tintom za upotrebu prilikom prvog postavljanja
 • CD za podešavanje za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabel za faks/telefon