L-series EF lenses

RF objektivi

Istražite asortiman objektiva za EOS R tvrtke Canon i otkrijte njihove jedinstvene mogućnosti.

Objektivi za novo doba

RF objektivi pružaju veću kvalitetu i brzinu uz radne značajke optimizirane za fotoaparate EOS R. Brzi su i svijetli s jedinstvenim kvalitetama koje pružaju nove razine intuitivne kontrole.

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

Uživajte u prilagodljivom, praktičnom snimanju i istražite svoj svijet izbliza s pomoću ovog nevjerojatno svestranog i laganog makro objektiva od 35 mm, f/1,8, sa sustavom Hybrid IS.

Otkrijte više

EOS R Lens RF 35mm f/1.8 IS Macro STM lifestyle
RF 50mm f/1.2L USM

RF 50mm f/1.2L USM

Prenesite svoje portrete u novu dimenziju s pomoću ovog brzog, svijetlog objektiva od 50 mm iz serije L koji pruža nevjerojatne rezultate i predivne istaknute dijelove izvan fokusa.

Otkrijte više

EOS R Lens RF 50mm f/1.2L USM sample
RF 24-105mm f/4L IS USM

RF 24-105mm f/4L IS USM

Savršen za putovanja i snimanje videozapisa, ovaj lagani objektiv za zumiranje od 24 – 105 mm, f/4, serije L pruža širok raspon zumiranja uz impresivnu svestranost i stabilizaciju slike u 5 koraka.

Otkrijte više

EOS R Lens RF 24-105mm f/4L IS USM sample
RF 28-70mm f/2L USM

RF 28-70mm f/2L USM

Uz revolucionarnu kvalitetu slike i nevjerojatnu brzinu prilikom snimanja pri slabom osvjetljenju zahvaljujući konstantnom otvoru f/2, ovaj nevjerojatni objektiv za zumiranje od 28 – 70 mm, f/2, serije L postavlja nove optičke standarde.

Otkrijte više

EOS R Lens RF 28-70mm f/2L USM lifestyle

Upoznajte sustav EOS R

Nakon više od tri desetljeća kontinuirane EOS inovacije, sustav EOS R temelji se na revolucionarnom sustavu za montiranje objektiva koji pruža veće kreativne mogućnosti i još više intuitivnih načina snimanja svakog trenutka.

OTKRIJTE VIŠE

Discover Canon EOS R

U rukama profesionalacaEOS R je trenutačno postao omiljeni fotoaparat raznih profesionalnih fotografa i snimatelja videozapisa. Otkrijte kako su ga testirali te ostvarili slike i videozapise koje nikad nisu smatrali mogućima.

Prikaz svih članaka

Moglo bi vas zanimati i...