Objektivi za EOS m

Canon Mount Adapter EF-EOS M

Pomoću ovog laganog adaptera za montiranje pričvrstite bilo koji EF objektiv na fotoaparat EOS M bez gubitka kvalitete ili brzine.

Prednosti

 • Mali i lagani EF-M adapter za EOS M

 • Podržava cjelokupni asortiman

 • Stativ koji se može odvojiti

Detaljne značajke

 • Mali i lagani EF-M adapter

  Mali i lagani kako bi odgovarao modelu EOS M, adapter EF-EOS M jednostavno možete ponijeti sa sobom kamo god idete. Omogućuje vam da putem EF-M nosača na model EOS M postavite bilo koji od širokog asortimana objektiva EOS sustava tvrtke Canon - što vas povezuje sa svijetom kreativnim mogućnosti.

 • Podržava kompletan asortiman EF i EF-S objektiva tvrtke Canon

  Proširite svoj EOS M i istražite svoju kreativnost. Adapter EF-EOS M daje vam potpun pristup kompletnom asortimanu EF i EF-S objektiva tvrtke Canon tako da možete koristiti objektive koje već imate ili isprobati nove kako biste snimili fotografije koje želite. Široki raspon uključuje objektive s fiksnim fokusom i objektive za zumiranje s rasponom duljine fokusiranja od 8 mm do 800 mm - tako da možete snimiti sve, od zapanjujućih pejzaža do prekrasnih ekstremnih telefoto fotografija udaljenih divljih životinja. Isto tako možete eksperimentirati sa specijaliziranim objektivima kao što je marko objektiv koji omogućuje snimanje iznimnih krupnih planova i skrivenih detalja svakodnevnog života ili ribljeg oka koja stvara jedinstvene fotografske efekte.

 • Stativ koji se može odvojiti

  Kako bi fotoaparat imao savršenu ravnotežu tijekom snimanja i dao savršene slike bez zamućenja, adapter EF-EOS M ima i stativ koji se može odvojiti koji pruža podršku za teške objektive.