Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Svestrani objektiv za zumiranje od 18-55 mm kojeg je lako prenositi i dolazi s EF-M nosačem za EOS M. Idealan je za fotografije i videozapise i snima sve, od zapanjujućih pejzaža i prekrasnih portreta do brze akcije.

Prednosti

  • Svestrani objektiv za zumiranje od 18-55 mm - idealan za svaki dan
  • Jednostavno ga je nositi uz EOS M
  • Glatko i tiho STM izoštravanje u videozapisima
  • Dinamički stabilizator slike za videozapise bez trzanja
  • Iznimno oštre slike uz stabilizator slike s kompenzacijom 4 vrijednosti ekspozicije
  • Brzo automatsko izoštravanje fotografija, ručno dotjerivanje fokusa

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Svestrani objektiv za zumiranje od 18-55 mm - idealan za svaki dan


EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM, iznimno kvalitetan standardni objektiv idealan za svakodnevno snimanje, pokriva praktičan raspon duljine fokusa od 18-55 mm koji snima sve, od zapanjujućih pejzaža i prekrasnih portreta sa zamućenom pozadinom do brze akcije.

Jednostavno ga je nositi uz EOS M


Jednostavno ga je nositi gdje god da putujete jer objektiv ima kompaktno, lagano kućište s elegantnom aluminijskom vanjštinom te EF-M nosač koji odgovara modelu EOS M.

Glatko i tiho STM izoštravanje u videozapisima


Uz Movie Servo AF snimajte iznimno kvalitetne videozapise koji su uvijek oštri. Unutarnje fokusiranje i STM tehnologija motora koriste se za tiho kontinuirano fokusiranje videozapisa, pa su oni oštri i manje zamućeni.

Dinamički stabilizator slike za videozapise bez trzanja


Drhtanje fotoaparata ne predstavlja problem kad snimate videozapise iz ruke ili ako hodate kako biste pratili akciju. Objektiv EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM koristi dinamički stabilizator slike dok snima videozapise kako bi poništio utjecaj valovitog kretanja kao i drhtanja i daje uglađene snimke.

Iznimno oštre slike uz stabilizator slike s kompenzacijom 4 vrijednosti ekspozicije


Objektiv EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM daje iznimno oštre fotografije čak i kad snimate iz ruke pri slabom osvjetljenju. U objektiv je ugrađena Canonova tehnologija stabilizatora slike s kompenzacijom 4 vrijednosti ekspozicije koja smanjuje drhtanje fotoaparata i omogućuje snimanje izvrsnih fotografije pri slabom osvjetljenju na kojima nema tragova povećanog zamućenja slike.

Brzo automatsko izoštravanje fotografija, ručno dotjerivanje fokusa


Hvatanje trenutka u prekrasnu fotografiju je lako zahvaljujući brzom i preciznom sustavu automatskog fokusiranja koji omogućuje brzo, precizno i automatsko izoštravanje fotografija. Preuzmite kontrolu kad god želite pomoću ručnog dotjerivanja putem kojeg možete prilagoditi fokus, a da ne morate izaći iz automatskog izoštravanja.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu.