Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70 - 200 mm f/2,8 L USM je telefoto objektiv sa zumiranjem profesionalne kvalitete s velikim otvorom blende, popularan za fotografiranje sportskih događaja i divljih životinja, kao i za snimanje vjenčanja i portreta.

Prednosti

  • Telefoto objektiv odličnih radnih značajki serije L sa zumiranje
  • Trajni maksimalni otvor blende f/2,8
  • Četiri UD elementa objektiva
  • Najmanja udaljenost izoštravanja od 1,5 m
  • Otporan na vodu i prašinu
  • Osam listića zatvarača blende
  • Prstenasti USM AF motor

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Zumiranje usporedivo s onim kod objektiva s fiksnom žarišnom duljinom


Jedan od najboljih telefoto objektiva sa zumiranjem u EF seriji, optički usporediv s objektivima s fiksnom žarišnom duljinom. Četiri elementa od UD stakla za korekciju kromatskih aberacija i višestruko zumiranje omogućavaju interno izoštravanje, što rezultira visokom kvalitetom slike u cijelom rasponu zumiranja. Kompatibilan s nastavcima EF 1,4 x i 2 x.

Veliki, konstantni maksimalni otvor blende


Moguće je snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja zahvaljujući velikom maksimalnom otvoru blende od f/2,8, koji ostaje konstantan u cijelom rasponu zumiranja. Takav otvor blende omogućava kontrolu dubine polja.

Kvaliteta serije L


Serija L je istaknuti asortiman profesionalnih objektiva tvrtke Canon koji predstavlja najbolje na području EF optike dizajnirane za preciznost. Objektivi serije L udružuju vrhunske radne značajke s izuzetnom lakoćom rukovanja i vrlo su otporni na prašinu i vlagu.

Ultrazvučno izoštravanje


Prstenasti ultrazvučni motor omogućava izuzetno brzo, i gotovo nečujno, automatsko izoštravanje. Odličan statički moment motora osigurava precizno dosezanje točke izoštravanja, bez pogrešaka. Štoviše, dostupno je ručno dotjerivanje koje omogućava prilagodbu fokusa bez izlaza iz načina rada automatskog izoštravanja.

Super Spectra premaz


Super Spectra premazi osiguravaju preciznu ravnotežu boje i poboljšavaju kontrast. Osim toga, smanjuju odbljesak i dvostruku sliku - uobičajen problem uzrokovan odbijanjem svjetla od senzora fotoaparata.

Dodatna oprema


U kompletu su i sjenilo objektiva i mekana torbica.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 70-200mm f/2.8L USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Related Products

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.