Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Od širokokutnog do telefoto snimanja uz samo jedan objektiv. Fleksibilnost raspona zumiranja od 11x, u kombinaciji s kvalitetom 1 stakla serije L tvrtke Canon, čini ovaj objektiv vrhunskim alatom za fotografe u pokretu.

Prednosti

  • Zumiranje od 11 x
  • Kvaliteta serije L
  • Stabilizator slike
  • Minimalna udaljenost izoštravanja 0,7 m
  • Potpuno ručna prilagodba izoštravanja
  • Dizajn otporan na prašinu i prskanje
  • Kružna dijafragma blende
  • E-TTL II mjerenje udaljenosti
  • Premaz objektiva optimiziran za digitalne fotoaparate

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Istinski objektiv "sve u jednom"


Uz raspon zumiranja koji pokriva sve od širokokutnog do super-telefoto snimanja, najnovija profesionalna serija tvrtke Canon dizajnirana je za profesionalne fotografe koji žele smanjiti broj izmjena objektiva i ukupnu težinu paketa. Savršeno za fotoreportere i one koji snimaju dok su u pokretu.

Stabilizacija slike od tri stupnja


Tehnologija stabilizacije slike ugrađena u objektiv EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM pruža prednost stabilizacije u 3 stupnja pri slabom osvjetljenju. Time se omogućuje upotreba manjih brzina zatvarača bez pojave zamućenja uslijed pomicanja fotoaparata - korisno u situacijama kada nije moguće koristiti stativ ili bljeskalicu. Ako objektiv prepozna da fotograf pomiče fotoaparat prateći objekt u pokretu, isključit će stabilizaciju slike u tom smjeru.

Ultrazvučno izoštravanje


Prstenasti ultrazvučni motor omogućava izuzetno brzo, i gotovo nečujno, automatsko izoštravanje. Odličan statički moment motora osigurava precizno dosezanje točke izoštravanja, bez pogrešaka. Štoviše, dostupno je ručno dotjerivanje koje omogućava prilagodbu fokusa bez izlaza iz načina rada automatskog izoštravanja.

Savršeno za digitalne fotografije


Oblik objektiva i premazi optimizirani su za prigušivanje pojave dvostrukih slika i odbljesaka, što EF 28-300mm čini idealnim za upotrebu s digitalnim fotoaparatima. Kada ga montirate na DSLR fotoaparate sa senzorom veličine APS-C, objektiv ima ekvivalentnu žarišnu duljinu 45 - 480 mm.

Precizna optika za visoku kvalitetu slika


Prekrasan kontrast, niska razina iskrivljenja i visoka rezolucija na cijeloj površini kadra očiti su u cijelom rasponu zumiranja. EMD (elektromagnetska dijafragma) pruža brzu, tihu i izrazito preciznu kontrolu otvora blende. Kružna dijafragma blende daje privlačno zamućenu pozadinu.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu.