Jednostavan način za spremanje, pregledavanje i dijeljenje fotografija i videozapisa na jednom mjestu

Otkrijte jednostavan način za spremanje i dijeljenje fotografija i videozapisa kod kuće te uživanje u njima. Prebacite svoje najnovije avanture jednim dodirom fotoaparata koji podržava NFC ili jednostavno prenosite i preuzimajte fotografije s pametnog uređaja s aplikacijom Connect Station. Možete uživati u prikazima na svom HD televizoru ili dijeliti sadržaje s prijateljima i obitelji online.

Povežite se uz Canon

pejzaž

Povežite se uz Canon

Uz naše domišljato povezane fotoaparate, pisače i Connect Station CS100, fotografije i videozapise moći ćete dijeliti, ispisivati, kopirati i uživati u njima lakše nego ikada prije.

Prikaz videozapisa

Jednostavan prijenos slika

Brz uvoz fotografija s fotoaparata koji podržava NFC, računala, memorijskih kartica i USB uređaja

Tehnologije NFC i Wi-Fi omogućavaju jednostavan prijenos najnovijih fotografija i videozapisa iz aplikacije Connect Station s fotoaparata ili kamkordera tvrtke Canon koji podržava NFC jednim dodirom. Bežično uvezite postojeće fotografije iz biblioteke na svom računalu putem svoje kućne Wi-Fi mreže ili putem utora za memorijske kartice i USB veze za uvoz najnovijih uradaka s više uređaja. To znači kako možete trenutačno uživati u svim dragocjenim trenucima na velikom zaslonu u svom dnevnom boravku.

USB-WI-FI

Namjenska aplikacija za pametne uređaje

u108

Brzo i jednostavno preuzimanje datoteka i prijenos s pametnih uređaja

Preuzmite besplatnu aplikaciju Connect Station za iOS i Android uređaje i automatski se povežite sa svojim pametnim uređajem za brzo i jednostavno pretraživanje, prijenos i dijeljenje datoteka. Možete jednostavno preuzimati ili prenositi slike i videozapise* te ih pregledavati i organizirati putem jednostavnog sučelja uređaja Connect Station koje je optimizirano za tablete i telefone.

Držite sve na jednom mjestu

Spremite fotografije i videozapise s raznih uređaja na jedno mjesto

Preuzmite sve svoje fotografije i videozapise na jedno mjesto zahvaljujući priključcima za više uređaja i tvrdom disku uređaja Connect Station kapaciteta 1 TB. Jednostavno sučelje olakšava organiziranje fotografija u albume uz jednostavan prikaz fotografija i videozapisa. Za dodatnu sigurnost, podatke možete kopirati na vanjski tvrdi disk kapaciteta 1 TB.

Dijagram kućišta fotoaparata

Dijeljenje bez napora

GPS, demonstracija

Fotografije možete postavljati na društvene mreže, u informatički oblak ili na drugi Connect Station

Brzo i jednostavno dijelite fotografije i videozapise na društvenim mrežama ili na drugom uređaju Connect Station. Sadržaj možete jednostavno podijeliti i kopirati prijenosom u usluge informatičkog oblaka ili na društvene mreže kao što su Flickr®, Facebook™, Google™ i irista. Zahvaljujući HDMI izlazu možete uživati u Full HD snimkama s članovima obitelji i prijateljima na zaslonu televizora.

Bežični ispis

Izravan ispis s uređaja Connect Station na bežični pisač

Pretražite. Odaberite. Ispišite. Connect Station povezuje vas s bežičnim pisačem i daje vam slobodu ispisa fotografija kako biste ih mogli staviti na zid ili podijeliti s članovima obitelji i prijateljima. Jednostavno pregledajte fotografije na televizoru i odaberite one koje želite ispisati.

bežični pisači

* Mogućnost dijeljenja videozapisa uz aplikaciju Connect Station bit će dostupna u proljeće 2017.

Tehnički podaci

Saznajte više o modelu Connect Station CS100, njegovim značajkama i mogućnostima.

Uvoz fotografija i videozapisa putem Wi-Fi i NFC veze

Uvoz fotografija i videozapisa putem Wi-Fi i NFC veze

Slanje i primanje

Šaljite na druge uređaje Connect Station i primajte s njih

Potpuno povezivanje

Potpuno povezivanje

Kapacitet od 1 TB

Kapacitet od 1 TB

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Saznaj, istraži

Opis podešavanja uređaja Connect Station CS100

Opis podešavanja i upotrebe uređaja Connect Station CS100

Ovi videozapisi pokazuju kako podesiti, povezati, prenositi, gledati, dijeliti i kopirati dragocjene uspomene.

Prikaz videozapisa

Preporučeno za vas

Kompatibilni proizvodi