Canon wi-fi compact cameras

Kompaktni Wi-Fi fotoaparati

Uz kompaktne Wi-Fi fotoaparate ostanite povezani i dok ste u pokretu. Jednim dodirom prenesite, ispišite i kopirajte snimke na pametne uređaje.

Connect camera with smarphone

Povezivanje s pametnim telefonima i tabletima

Povežite Wi-Fi fotoaparat s pametnim telefonima i tabletima pomoću aplikacije Camera Connect tvrtke Canon. Odmah prenesite slike ili ih spremite na mobilne uređaje koristeći tipku Wi-Fi koja pruža brz pristup Wi-Fi funkcijama fotoaparata.

Pogledajte videozapis

Saznajte više o aplikaciji Camera Connect tvrtke Canon

Ostanite povezani uz Bluetooth®

Uživajte u lakoj aktivaciji pune Wi-Fi veze uz niskoenergetsku tehnologiju Bluetooth®, koja omogućuje uspostavljanje konstantne veze između Wi-Fi fotoaparata s tehnologijom Bluetooth i kompatibilnih pametnih uređaja**.

Camera connection with Bluetooth

Lako kontrolirajte i prikazujte snimke daljinskim putem

Prilagodite zatvarač, optičko zumiranje i bljeskalicu te prikazujte snimke uživo na pametnom telefonu. Snimite sjajne snimke divljih životinja ili autoportrete zahvaljujući mogućnosti bežičnog daljinskog snimanja putem aplikacije Camera Connect tvrtke Canon.

Wireless remoote shooting

Povežite se sa svijetom

Prenesite najnovije avanture na Connect Station CS100 samo jednim prislanjanjem fotoaparata koji podržava NFC. Uživajte u fotografijama i videozapisima u Full HD razlučivosti na televizoru i dijelite ih s prijateljima na mreži.

Saznajte više o uređaju Connect Station CS100

Connect station CS100

Povezivanje i ispisivanje

Možete i ispisati fotografije s uređaja Connect Station ili ih prenijeti bežično s fotoaparata na kompatibilne pisače.

Print images

Označavajte slike zemljopisnim oznakama uz GPS na mobilnom uređaju

Koristite pametne uređaje koji imaju GPS i slike snimljene fotoaparatom označite zemljopisnim oznakama kako biste zabilježili pamtljive lokacije. Aplikacija Camera Connect bilježi vaš položaj i usklađuje se s fotoaparatom kako bi se podaci o lokaciji ugradili u svaku slikovnu datoteku.

Geotag images

*Značajke izravnog internetskog dijeljenja, sinkronizacije slika i slanja putem poslužitelja zahtijevaju račun za image.canon. image.canon možda nije podržan u nekim državama ili regijama. Više informacija potražite na web-stranici www.canon-europe.com/cig.

Mogućnost Wi-Fi povezivanja i značajke razlikuju se ovisno o modelu i regiji. iPad, iPhone, iPod i iPod touch zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc. registrirani u SAD-u i u drugim državama. YouTube, Android i Google Drive registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Google Inc.

Facebook i logotip F registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Facebook Inc. Twitter je registrirani zaštitni znak tvrtke Twitter Inc.
Oznaka FLICKR registrirani je zaštitni znak tvrtke Yahoo! Inc.

Bluetooth® riječ i logotipovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Bluetooth SIG, Inc., a tvrtka Canon Inc. ima licencu za njihovu upotrebu. Drugi zaštitni znakovi i nazivi vlasništvo su odgovarajućih vlasnika.

**Potreban je pametni uređaj koji ima Bluetooth verzije 4.0 (ili noviji). Osim toga, pametni uređaj mora koristiti operativni sustav iOS 8.4 (ili noviji) ili Android 5.0 (ili noviji)