AŽURIRANJA PROGRAMSKIH DATOTEKA

Najnovije programske datoteke za PowerShot G7 X Mark III

Saznajte kako najnovije programske datoteke dodaju nove značajke za videosnimke i niz poboljšanja za kreiranje videozapisa i vlogova.
PREUZMI PROGRAMSKE DATOTEKE

Novi način rada za videozapise i poboljšanja iskoristivosti

Nakon korisnih povratnih informacija od naših angažiranih kupaca koji već upotrebljavaju PowerShot G7 X Mark III za snimanje videosadržaja na društvenim mrežama, novi način snimanja videoblogova sada je dostupan putem ažuriranja programskih datoteka.


Način rada za snimanje videoblogova potpuno je automatska postavka za snimanje videozapisa. Držite G7 X Mark III u ispruženoj ruci i on će prirodno i glatko reagirati na vaše pokrete kako biste svoju priču ispričali jasno i s odgovarajućim naglaskom na vas i vašu okolinu.


Automatsko izoštravanje lica u ovom načinu rada brzo i precizno prepoznaje lice, a kad se kut gledanja promijeni na novi objekt u snimci, automatsko izoštravanje brzo se i odzivno prilagođava. Prilagodbe ekspozicije također su brze, glatke i prirodne. Putopisnim vlogerima to će biti naročito korisno dok govore gledajući u fotoaparat, a zatim kadriraju okolni pejzaž. Oštrina i ekspozicija vašeg lica i okruženja brzo se prilagođavaju radi zadržavanja oštrine i prirodnih živopisnih boja.

Prikaz zebrastog uzorka

Korisna značajka koja je obično svojstvena profesionalnim videokamerama, zebrasti uzorak grafički je sloj za prikaz varijacija ekspozicije. To se obično upotrebljava za upozorenje na potencijalnu prekomjernu ekspoziciju prizora kako biste mogli napraviti izmjene i održati odličnu kvalitetu snimke.

Oznaka omjera videozapisa

Kako biste lakše kadrirali videozapise za razne platforme društvenih mreža, uključite oznaku omjera videozapisa i vidjet ćete broj sličica koji odgovaraju formatu 16:9, 5:4 ili čak 2.39:1.

Poboljšani indikator snimanja

Osim crvene točke i indikatora „rec“, sada možete odabrati i poboljšani indikator snimanja prilikom snimanja videozapisa modelom PowerShot G7 X Mark III. Na zaslonu će se prikazati iznimno vidljiv crveni okvir koji će vam pomoći prilikom snimanja. Naravno, taj se crveni okvir ne prikazuje na konačnim snimkama.

Prikaz libele u načinu rada za praćenje lica

Sada se na zaslonu može prikazati elektronička libela tijekom snimanja s uključenim praćenjem lica kako bi se unaprijedile informacije dostupne prilikom snimanja.

Ovo ažuriranje programskih datoteka sada je dostupno.

Osim iznimne kvalitete slike i snažnog stabilizatora slike dostupnog kod modela PowerShot G7 X Mark III, iskoristite prednosti odličnih novih značajki za videozapise zahvaljujući ovom ažuriranju programskih datoteka.

NISAM MOGLA VJEROVATI KOLIKA JE RAZLIKA U KVALITETI PRILIKOM POSTAVLJANJA FOTOAPARATA ZA SVOJE INTERNETSKE SATOVE

Slični članci

 • FOTOGRAFIJA HRANE

  Recept za uspjeh: predstavljamo EOS M50 Mark II tvrtke Canon

  Samouki pekar i zvijezda društvenih mreža Matt Adlard okusio je model EOS M50 Mark II.

 • SNIMANJE VLOGOVA

  Kako postati vloger

  Započnite s radom i izradite kvalitetne vlogove uz naše savjete za snimanje vlogova za početnike.

 • KREATIVNO ISPISIVANJE

  Ispišite ploču sa slikama koja će vam trenutno popraviti raspoloženje

  Otkrijte kako izraditi ploču sa slikama i prenesite kreativne projekte na novu razinu.

 • SNIMANJE VLOGOVA

  Kreativno vlogiranje ut Canon PowerShot G7 X Mark III

  Zvijezda platforme YouTube MikeVisuals otkriva kako stvara očaravajuće vlogove kompaktnim fotoaparatom Canon PowerShot G7 X Mark III i dijeli svoje najbolje savjete za vlogiranje.