BRZINA

Snimajte brzo, snimajte tiho: 20 fps1 u tišini.

Uhvatite prolazne, neponovljive trenutke

Uhvatite prolazne, neponovljive trenutke i pretvorite ih u dojmljive slike koje će trajati cijeli život. Fotoaparatom EOS R6 možete kontinuirano snimati bez zvuka zatvarača, s nevjerojatnih 20 kadrova u sekundi 1 ili 12 fps uz pomoć mehaničkog zatvarača, za snimanje nizova od do 240 datoteka RAW ili 1000+ datoteka JPEG, s istovremenom automatskom ekspozicijom i automatskim izoštravanjem s praćenjem.

EOS R6, brzina, automatsko izoštravanje, kajakarenje na brzacima, na valu

Savršeno kadriranje na vrhu vala zahvaljujući tihom elektroničkom snimanju 20 sličica u sekundi. zatvarač i odzivno rukovanje prate brzinu subjekta i omogućavaju vam da iskažete svoju kreativnost.

© Samo Vidic / Ambasador tvrtke Canon

EOS R6, precizno praćenje automatskog izoštravanja, kajakaš se vozi niz riječne brzace,

Samo Vidic, ambasador tvrtke Canon, snimio je precizan trenutak kajakaša zahvaljujući brzini od 20 fps i automatskom izoštravanju uz praćenje.

© Samo Vidic / Ambasador tvrtke Canon

EOS R6, 20 FPS, savršeni trenutak plesačice baleta u zraku

Savršeni trenutak snimljen pri 20 sličica u sekundi.

© Javier Cortes / Ambasador tvrtke Canon

"Mogućno rada pri brzinama od 20 fps olakšava snimanje onog presudnog trenutka."

Bilo da snimate plesača na vrhuncu skoka ili pticu grabljivicu u naletu, ovaj nevjerojatan broj kadrova u sekundi osigurava vam veći izbor slika te povećava vjerojatnost snimanja savršenog trenutka. A kada ga zatrebate, također je dostupan mehanički zatvarač od 12 fps1.

EOS R6, automatsko izoštravanje na djelu

Kontrole ondje gdje su vam potrebne

Fotoaparat EOS R6 nije samo brz u unutrašnjosti; dizajniran je za brzinu i odziv i na periferiji. Kontrole su točno gdje ih očekujete, a ergonomične značajke poput joysticka za automatsko izoštravanje i stražnji kontrolni kotačići omogućuju instinktivna podešavanja bez uklanjanja pogleda s objekta.

Tehnologija za sprječavanje titranja


Također je dostupna i naša cijenjena tehnologija za sprječavanje titranja, koja uklanja promjenu ekspozicije pod titrajućom umjetnom rasvjetom vremenskim usklađivanjem svake snimke s vršnom svjetlinom.

EOS R6, automatsko izoštravanje uz praćenje, prepoznavanje subjekta u pokretu, LCD zaslon osjetljiv na dodir

Usredotočite se na ono najvažnije

S naprednim automatskim izoštravanjem tehnologijom Dual Pixel CMOS AF II fotoaparat EOS R6 prepoznaje i prati objekte u pokretu bolje od bilo kojeg prethodnog fotoaparata bez zrcala.

Torba s opremom Wande Martin

Ključ pomoću kojega profesionalci snimaju svoje fotografije

Fotografkinja, Wanda Martin, ambasadorica tvrtke Canon, EOS R6, Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Fotoaparati

EOS R6

Što god i gdje god snimali, s fotoaparatom EOS R6 možete biti kreativniji no što ste ikada mislili.

Saznajte više

Objektivi

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Jedan iz Canonovog trojstva ključnih profesionalnih RF objektiva sa zumiranjem, nudi velik otvor blende i stabilizaciju slike, kao i Nano USM motor za tiho izoštravanje.

Saznajte više

Slični članci

Istražite ove članke i otkrijte kako Canon EOS R6 iznimna u brojnim područjima.

 • HIBRIDNI VIDEO

  Jedan fotoaparat za fotografije i videozapise

  Uz fotografije vrhunske kvalitete, fotoaparatom EOS R6 također možete snimiti iznimne videozapise.

 • KVALITETA SLIKE I STABILIZACIJA

  Odlična kvaliteta slike u nimalo odličnim uvjetima

  Srž fotoaparata EOS R6 čine tehnologije koje dijeli s našim najjačim modelom, fotoaparatom EOS-1D X Mark III.

 • AUTOMATSKO IZOŠTRAVANJE

  Usredotočite se na ono najvažnije

  S naprednim automatskim izoštravanjem tehnologijom Dual Pixel CMOS AF II fotoaparat EOS R6 prepoznaje i prati objekte u pokretu bolje od bilo kojeg prethodnog fotoaparata bez zrcala.

 • UPOTREBA I POVEZIVOST

  Dizajn tvrtke Canon, za vas

  Dizajn uređaja EOS R6 od prvog će trena djelovati uvjerljivo i poznato.

  1. Brzina snimanja može ovisiti i vrsti baterije, primjeni hvatišta s baterijom ili veze Wi-Fi te radnoj temperaturi. Dodatne detalje potražite u radnim značajkama.

   Do približno 20 fps s AF/AE praćenjem 
   Vrijedi za neke RF/EF objektive, ako je otvor blende potpuno otvoren. Popis kompatibilnih objektiva potražite na službenoj web-stranici tvrtke Canon. Brzina brzog snimanja ovisi o brzini zatvarača, postavci otvora blende, stanju otvora tijekom kontinuiranog snimanja, uvjetima u kojima se objekt nalazi, svjetlini (posebno pri slabom osvjetljenju) i vrsti objektiva.
   Do približno 12 fps s AF/AE praćenjem*
   Pri upotrebi RF objektiva i nekih EF objektiva. Popis kompatibilnih objektiva potražite na službenoj web-stranici tvrtke Canon. Brzo snimanje varira u 3 faze, a ovisi o vrsti baterije, napunjenosti baterije, broju baterija, objektivu, temperaturi, postavci ugrađenog Wi-Fi-a (uključeno/isključeno) i o tome upotrebljavate li dršku s prostorom za bateriju, DC adapter ili USB adapter za napajanje. Osim navedenih faktora, maksimalna brzina snimanja biti umanjena zbog brzine zatvarača, otvora blende, upotrebe bljeskalice, obrade zbog smanjenja šuma, uvjetima u kojima se objekt nalazi, svjetlini (posebno ako se nalazite u uvjetima slabog osvjetljenja).