EOS M fotoaparati bez zrcala

Uvijek budite spremni uz kompaktni, lagani i mali fotoaparat s izmjenjivim objektivom koji pruža DSLR kvalitetu

Iznimna kvaliteta,
male dimenzije

Sjajne priče u svakom se trenutku odvijaju posvuda oko nas.
Potreban vam je samo fotoaparat koji će zabilježiti odvijanje života i odlične priče.
Canon Camera

EOS M50 Mark II

Kreirajte sadržaj odlične kvalitete za svoju publiku i dodajte svoj kreativni stil – bilo da se radi o fotografijama, videozapisima ili prijenosu uživo.

Canon Camera

Što je fotoaparat bez zrcala?

Za razliku od DSLR modela, koji koriste zrcalo za reflektiranje svjetla u tražilo, fotoaparati bez zrcala – ponekad zvani kompaktni fotoaparati – nemaju zrcalo niti optičko tražilo, što ih čini manjima od DSLR modela.

Kad je prostor od apsolutne važnosti, asortiman modela bez zrcala EOS M pruža fleksibilnost i praktičnost uz visoku kvalitetu slike za videozapise i fotografije. Upotrebljava elektroničko tražilo kojim se štedi na veličini i masi, ali pruža dodatne kreativne prednosti.

Od modela s APS-C senzorom s manjim objektivima do snažnih modela sa senzorom punog kadra savršenih za kreativnost zahvaljujući kratkom stražnjem izoštravanju sa senzora punog kadra, cijeli asortiman EOS modela bez zrcala dizajniran je da izvuče ono najbolje u vašoj fotografiji.

Zapanjujuća kvaliteta

Naši fotoaparati bez zrcala donose ono najbolje od kompaktnih i DSLR fotoaparata tvrtke Canon, omogućavajući snimanje fotografija i videozapisa izuzetne kvalitete, prepunih detalja, boja i atmosferskog dojma – čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

EF-M objektivi

Prijenosni, laki objektivi dizajnirani ekskluzivno za fotoaparate EOS M. Raspon ovih objektiva kreće se od ultra-širokokutnih i telefoto objektiva za zumiranje do malih plosnatih objektiva s pomoću kojih možete istražiti svoju kreativnost.

Canon Camera

Mogu li upotrebljavati druge objektive?

Fotoaparati bez zrcala omogućavaju jednostavnu zamjenu objektiva i promjenu perspektive. Osim ekskluzivnog asortimana svestranih, kompaktnih EF-M objektiva, možete upotrebljavati i Canonov adapter za montažu EF-EOS M koji omogućava pristup ogromnom izboru od više od 80 EF-S i EF objektiva za DSLR fotoaparate, uključujući i specijalizirane objektive kao što su makro i "riblje oko".

Koji mi EOS sustav odgovara?

Pronađite savršen fotoaparat koji će odgovarati vašem stilu fotografiranja i snimanja filmova. Od modela specijaliziranih za snimanje pri slabom osvjetljenju do onih izvanrednih za brzu akciju, Canon ima savršeno rješenje.

Canon Camera

Moglo bi vas zanimati i...

Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.