RJEŠENJA

NAVIGATOR SIGURNOSNIH POSTAVKI

Stvorite siguran ekosustav ispisivanja i skeniranja s pomoću besplatnog i jednostavnog rješenja Navigator sigurnosnih postavki tvrtke Canon. Primite preporučene sigurnosne postavke za svoje okruženje i ojačajte svoju IT obranu.
Navigator sigurnosnih postavki_3

PREGLED

Sigurnosno rješenje ugrađeno u vaš uređaj tvrtke Canon

Navigator sigurnosnih postavki upotrebljava tehnologiju ugrađenu u vaš uređaj tvrtke Canon u kombinaciji s vašim uvidima kako bi besprijekorno primijenio odgovarajuće sigurnosne postavke za vaše okruženje.

Navigator sigurnosnih postavki pomaže zaštititi vaše poslovanje

Uređaji za ispisivanje povezani s mrežom predstavljaju sigurnosni rizik. Uređaji tvrtke Canon opremljeni su najnovijim sigurnosnim značajkama i funkcijama koje pomažu ublažiti te rizike.

Upotrebom toga kao mjera kibernetičke sigurnosti i njihovom primjenom u rješenju Navigator sigurnosnih postavki možete zaštititi svoje uređaje, svoje podatke i poslovanje.

Prednosti rješenja Navigator sigurnosnih postavki

Otkrijte kako Navigator sigurnosnih postavki može zaštititi vaše ključne podatke i infrastrukturu za ispisivanje.

 • Nije potrebno znanje o sigurnosti

  Ne morate biti stručnjak za sigurnost. Jednostavno odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja i Navigator sigurnosnih postavki predložit će odgovarajuću konfiguraciju za vaše okruženje.

 • Brzo i jednostavno podešavanje

  Odjednom se može primijeniti više od 100 sigurnosnih postavki, što cijeli postupak čini brzim i jednostavnim.

 • Jednostavno upravljanje

  Možete pratiti primijenjene postavke i po potrebi ih jednostavno mijenjati ili vratiti.

 • Slobodno za upotrebu

  Navigator sigurnosnih postavki je besplatan, tako da svi naši klijenti mogu uživati u sigurnom okruženju za ispisivanje i skeniranje.

Recommended Security Settings_EM

Preuzmite kontrolu nad postavkama sigurnosti svojeg uređaja

U modernim radnim okruženjima stalno raste potreba za tehnologijom potpuno umreženog ispisivanja i skeniranja koju je potrebno pravilno osigurati.

Kako bi se to moglo učiniti, potrebno je postaviti nekoliko sigurnosnih postavki uređaja, što može dugo trajati, a može biti potrebno i detaljno znanje o IT sigurnosti.

Uz Navigator sigurnosnih postavki tvrtke Canon to je jednostavno, nema potrebe za stručnim znanjem IT-ja jer se sve preporučene postavke mogu primijeniti pritiskom gumba.

Zaštitite svoj uređaj

Zaštitite svoje uređaje od vanjskih i unutarnjih prijetnji. Postavite dvostruku provjeru autentičnosti te ograničenja funkcija uređaja za sigurnost uređaja i u računalnom oblaku.

Zaštitite svoje podatke i dokumente

Spriječite potencijalno curenje informacija. Privatnost podataka u cijeloj mreži osigurana je uz IPSec, filtriranje priključaka i podršku za TLS 1.3 i WPA3.

Security Settings Navigator_19.jpg

Zaštitite svoju mrežu

Obranite svoju mrežu od zlonamjernih softvera.

Provjera sustava pri pokretanju podržava Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) uz automatski oporavak, podrška za SIEM i McAfee Embedded Control analiziraju uređaj u stvarnom vremenu radi otkrivanja i sprječavanja vanjskih napada.

Održavajte usklađenost i zaštitite ugled

Pridržavajte se propisa o zaštiti podataka kako biste izbjegli kazne i narušavanje ugleda tvrtke. Dodatno povećajte zaštitu uz jednostavno rješenje Navigator sigurnosnih postavki ili prepustite stručnjacima tvrtke Canon osmišljavanje prilagođenog rješenja za vaše jedinstveno poslovno okruženje.

Security Settings Navigator_20.jpg
Navigator sigurnosnih postavki_slicica-videozapisa_02

Upute

Navigator sigurnosnih postavki

Nakon što odgovorite na do četiri pitanja, Navigator sigurnosnih postavki pružit će vam preporučene sigurnosne postavke i korake za njihovu konfiguraciju. Pogledajte videozapis o uputama kako biste saznali više.

Preuzmite sadržaj

Pogledajte naš letak na jednoj stranici koji objašnjava prednosti rješenja Navigator sigurnosnih postavki i saznajte kako primijeniti sigurnosne postavke.

Priručnik na mreži

Pristupite Canonovoj web stranici Priručnik na mreži s pomoću veze u nastavku. Navigator sigurnosnih postavki možete pronaći u odjeljku „Sigurnosne informacije” na stranici priručnika za vaš uređaj.

Navigator sigurnosnih postavki_QR kôd

Povezani proizvodi i rješenja

Otkrijte druge proizvode, usluge i softverska rješenja koja će vašoj organizaciji pomoći da postane produktivnija.

 • RJEŠENJE

  Poboljšajte sigurnost svojeg hibridnog radnog mjesta

  Pronađite podršku i rješenja za sigurnost i sukladnost svojih podataka, bez obzira na to gdje vaši zaposlenici rade.

 • VODIČ

  Uredska sigurnost

  Otkrijte nove načine zaštite podataka.

 • USLUGA

  Usluge za uklanjanje podataka i proizvoda

  Završite snažno. Kada vaši uređaji i rješenja dosegnu kraj vijeka trajanja i trebate ih brzo ukloniti na siguran način, dopustite nam da ih preuzmemo i riješimo problem.

Istražite više

Pročitajte više o tome kako vam tvrtka Canon može pomoći ojačati uredsku sigurnost.

TREBATE POMOĆ?

Želite li saznati više o Navigatoru sigurnosnih
postavki ili bilo kojem drugom rješenju tvrtke Canon?