Sponzorstvo

Canon Camera

Sponzorstvo

Naše sponzorske aktivnosti diljem regije EMEA obuhvaćaju društvene, kulturne i sportske aktivnosti koje podržavaju ciljeve naše robne marke, poslovanja i društvene odgovornosti te koje su sukladne svrhi našeg brenda – stvaranje slika kako bismo promijenili svijet.

Svojom poslovnom filozofijom Kyosei trudimo se doprinijeti svojoj stručnosti na polju snimanja kako bismo činili razliku u društvu. Kyosei prenosi našu predanost stvaranju društva u kojem svi ljudi, bez obzira na kulturu, običaje, jezik ili rasu, u harmoniji „zajedno žive i rade za opće dobro“.

Igre Commonwealtha 2022.

Canon je službeni sponzor snimanja za Igre Commonwealtha 2022. koje će se održati u Birminghamu između 28. srpnja i 8. kolovoza 2022. Upotrijebit ćemo cijeli raspon svojih vodećih rješenja za snimanje kako bismo pomogli da Igre budu viđene kao nikad prije.

Ambasador tvrtke Canon Piotr Malecki kleči na plaži, snimajući odbojkašicu.
Expo 2020 Dubai

Izložba 2020. u Dubaiju

Canon je službeni davatelj usluga ispisivanja i obrade slika za Izložbu 2020. u Dubaiju. Ova platforma daje nam izvrsnu priliku za demonstriranje naših inovativnih tehnologija, proizvoda i usluga kroz šestomjesečnu proslavu koja traje od 20. listopada do 10. travnja 2021.

Visa pour l’image

Visa Pour l’Image, međunarodni festival fotonovinarstva, želi dobrodošlicu posjetiteljima iz cijelog svijeta na niz izložbi, rasprava, projekcija i prezentacija nagrada.

Čast nam je i ponosni smo podržavati festival Visa pour l’image već više od 30 godina.

visa logo
Canon foundation final

Zaklada Canon u Europi

Zaklada podržava našu poslovnu filozofiju Kyosei – "zajedno živjeti i raditi za opće dobro".

U tvrtki Canon želimo se pobrinuti da se aktivnosti koje provodimo mogu povezati i komunicirati sa širokim rasponom naših klijenata na emotivan način koji podržava svrhu naše robne marke – stvaranje slika kako bismo promijenili svijet.

Sva partnerstva u koja ulazimo moraju biti sukladna našim vrijednostima i stoga želimo provoditi aktivnosti za koje vrijedi sljedeće: 

  • Smatraju se inovativnima, odvažnima i/ili vizionarskima
  • Mogu pružiti platformu za izlaganje naše tehnologije i usluga snimanja slike
  • Promiču našu predanost održivosti
  • Izražavaju našu poslovnu filozofiju Kyosei – „zajedno živjeti i raditi za opće dobro“.
  • Sukladne su našoj poslovnoj viziji „obogaćivanja života i poslovanja kroz iskustva u snimanju“

 Trenutačno ne razmatramo nove mogućnosti partnerstva, ali kad razmatramo prijedlog, u odlučivanju se vodimo sljedećim kriterijima:

  • Ne sponzoriramo pojedince niti timove. To obuhvaća blogere, vlogere i putne projekte gdje pojedinac traži besplatan proizvod u zamjenu za promociju. Posjetite web-mjesto Canon Pro za dodatne informacije o programu ambasadora tvrtke Canon
  • Događaj/aktivnost mora biti pan-europski projekt. Za lokalne aktivnosti, obratite se relevantnom uredu tvrtke Canon
  • Događaj/aktivnost ne smije imati nikakve vjerske asocijacije, političke veze niti biti povezan s bilo kakvim oblikom ratovanja
  • Svaki događaj/aktivnost koju razmatramo mora podržavati naše ciljeve održivosti

Moglo bi vas zanimati

Kontaktirajte nas

Saznajte kako nas kontaktirati.