legria wifi video cameras

Wi-Fi videokamere LEGRIA

Povežite se uz bežične videokamere LEGRIA tvrtke Canon. Uživajte u dijeljenju dok ste u pokretu, usmjeravanju uživo i daljinskoj kontroli.

wireless hd video cameras

Bežične HD videokamere na djelu

Pogledajte videozapis

Streaming videozapisa uživo

Daljinski nadzirite prostorije u domu uz usmjeravanje videozapisa uživo na Android¹ i iOS uređaje¹. Aktivirajte snimanje i prilagođavajte zumiranje čak i kada ste izvan kuće². Samo preuzmite besplatnu aplikaciju CameraAccessPlus i možete početi.

Preuzmite aplikaciju CameraAccess Plus (Android)

Preuzmite aplikaciju CameraAccess Plus (iTunes)

live video streaming

Wi-Fi daljinsko upravljanje

Uživajte u daljinskom upravljanju postavkama Wi-Fi kamkordera LEGRIA s prikazom uživo putem pametnog telefona ili tableta. Idealno za snimanje na mjestima gdje kameri nije lako pristupiti.

legria wifi remote

Udaljeno pretraživanje

Koristite aplikaciju Canon Camera Connect2 putem pametnog telefona ili tableta i uživajte u bežičnom pregledavanju videoisječaka na kamkorderu. Spremite omiljene isječke izravno na uređaj2 radi lakog dijeljenja na mreži.

Preuzmite aplikaciju Canon Camera Connect

camera connect app

Povežite se sa svijetom

Bežično prenosite videozapise na Connect Station CS100 s Wi-Fi videokamere², a zatim uživajte u njima u Full HD razlučivosti na televizoru i dijelite ih s prijateljima na mreži.

Saznajte više o uređaju Canon Connect Station CS100

connect station cs100

Izravno dijeljenje na internetu

Filmove možete izravno prenositi na internet, bez potrebe za računalom, nakon što izvršite jednostavan postupak postavljanja. Samo povežite kamkorder s kućnom Wi-Fi mrežom* i zatim videozapise podijelite na web-mjestu YouTube, Facebook ili Twitter te slanjem e-poštom.

* Značajke izravnog internetskog dijeljenja i slanja putem poslužitelja zahtijevaju račun za image.canon. image.canon možda neće biti podržan u nekim državama i regijama. Više informacija potražite na web-stranici www.canon-europe.com/cig

1 Podržani operacijski sustavi: Android 2.3 do 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Funkcionalnost nije zajamčena na svim uređajima.
2 Nisu obuhvaćeni modeli LEGRIA GX10, LEGRIA HF G40, LEGRIA mini i LEGRIA mini X. Funkcija daljinskog nadzora zahtijeva i internetsku vezu s usmjerivačem koji podržava UPnP te podršku za dobivanje globalne IP adrese.

iPad, iPhone, iPod i iPod touch zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc. registrirani u SAD-u i u drugim državama.

Android™ je registrirani zaštitni znak tvrtke Google Inc.