hero
alt text goes here

VIŠENAMJENSKE
VIDEOKAMERE

Kompaktne, lagane i svestrane videokamere idealne za mnoge specijalizirane primjene.

Velike mogućnosti konfiguracije uz više sučelja

Zahvaljujući nevjerojatnoj svestranosti, vrlo kvalitetnom snimanju i opsežnim mogućnostima prilagodbe konfiguracije, instalacije i upravljanja, ove višenamjenske videokamere unose novu dimenziju u primjene kao što su snimanje dokumentarnih filmova o divljim životinjama i prirodi, kazalište, studijska i daljinska snimanja te nadzor.

feature

ME20F-SHN

Ova profesionalna mrežna kamera pruža snimanje Full HD videozapisa u boji u potpunom mraku uz maksimalnu ISO vrijednost veću od 4 milijuna uz CMOS senzor punog kadra s 2,26 MP.

feature

Cijeli asortiman

Kreativne konfiguracije

Proširite kreativnost zahvaljujući EF sustavu za montažu s funkcijom Cinema Lock koji podržava velik izbor kompatibilnih EF/EF-S objektiva tvrtke Canon. Lako integrirajte u radne procese uz opsežne mogućnosti povezivanja* kao što su HDMI izlaz, Genlock i priključci 3G/HD-SDI.
*Ovisno o modelu

Creative configurations

Više sučelja za upravljanje

Postavite kameru i upravljajte njome onako kako želite zahvaljujući više sučelja za daljinsko upravljanje* među kojima su priključci od 2,5 mm, RS422 i Ethernet.
*Ovisno o modelu

Multi control interface

Mala i prilagodljiva

Male i lagane, s nosačima na gornjem i donjem dijelu, ove kamere lako se montiraju u teško dostupnim mjestima i idealne su za specijalizirane primjene zahvaljujući jedinstvenim značajkama* kao što su vrlo visok ISO, infracrveno snimanje, Ethernet i napredno automatsko izoštravanje.
*Ovisno o modelu

Small and flexible

Povezani proizvodi

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Otkrijte profesionalne videoproizvode tvrtke Canon i ponovo promislite što možete učiniti s videozapisima

Bez obzira snimate li moćne neovisne dokumentarce, napetu seriju ili nagrađivane filmove, na raspolaganju vam je profesionalni videoproizvod tvrtke Canon koji će vašu kreativnost katapultirati u nove visine.