multiple-config-benefit-feature
alt text goes here

Više konfiguracija

Novi dizajn modela Cinema EOS s intuitivnim kontrolama i ugrađenom pločom s utorima za montiranje opcionalne profesionalne dodatne opreme, za više konfiguracija i prilagođavanje snimanju.

Primarna filmska kamera

Filmska kamera pune veličine za studijske i ručne konfiguracije s ugrađenom pločom s utorima za lako montiranje na nosače i ravnotežu.

primary-cinema-camera

EF ili PL sustav za montiranje objektiva

Ogroman asortiman Canonovih EF objektiva (Cinema/Cine Servo i modeli za fotografiranje), uz izbor ili mogućnost upotrebe PL objektiva kroz podršku za Cooke/i (u ponudi je i usluga zamjene sustava za montiranje objektiva).

Otkrijte više

ef-pl-lens-mount

Konfiguracija za emitiranje

Opcionalni B4 adapteri za montiranje (MO-4E i MO-4P) za EF i PL sustave za montiranje, u kombinaciji s 12-pinskim priključkom za objektiv omogućuju napajanje 2/3” servo objektiva za emitiranje s pomoću kamere i upravljanje njima.

Broadcast configuration
Professional Full HD viewfinder
alt text goes here

Profesionalno Full HD tražilo

EVF-V70 je izvanredno Full HD OLED tražilo koje pruža pomoć s prikazom, značajke lažne boje i simulirani HDR prikaz.

Korisničko sučelje za brzi pristup

Korisniku prilagođena upravljačka ploča sa 6 tipki te s intuitivnim i poznatim korisničkim sučeljem omogućuje brz pristup često upotrebljavanim funkcijama kamere.

Quick access user interface

Upravljačka ploča za pomoćnog snimatelja

Opcionalna jedinica za daljinsko upravljanje OU-700 oponaša korisničko sučelje za brzi pristup, što pomoćnim snimateljima omogućuje promjenu postavki s desne strane kamere ili s udaljenosti do 10 m uz produžni kabel.

Camera assistant control panel

Izlazi za napajanje dodatne opreme

Napajajte važnu dodatnu opremu za kameru uz priključke za napajanje od 12 V i 24 V koji se nalaze na prednjoj strani kamere.

Accessory power outputs

Istražite druge prednosti