Student Cashback
alt text goes here

PROŠIRITE

SVOJE HORIZONTE

Donesite svoj stari funkcionalni DSLR ili bezrcalni fotoaparat i ostvarite popust pri kupnji novog Canonovog fotoaparata punog kadra.

Promocija vrijedi od 20. veljače do 31. ožujka 2020. godine te vrijede pripadajući uvjeti i odredbe.​

Naknada za nove kupnje. Popusti su navedeni u konvertibilnim markama.


Ne donesete li nijedan fotoaparat, ostvarit ćete ovaj popust pri kupnji bilo kojeg od fotoaparata navedenih u ovoj tablici. Donesete li fotoaparat koji NIJE punog kadra (DSLR ili bez zrcala), ostvarit ćete ovaj popust pri kupnji bilo kojeg od fotoaparata navedenih u ovoj tablici. Donesete li fotoaparat punog kadra, ostvarit ćete ovaj popust pri kupnji bilo kojeg od fotoaparata navedenih u ovoj tablici.
EOS 5Ds svi kitovi 290 585 980
EOS 5DsR svi kitovi 290 585 980
EOS 5D Mk IV svi kitovi 195 290 585
EOS 6D Mk II svi kitovi 95 195 390
EOS R svi kitovi 195 390 585
EOS RP svi kitovi 145 245 490

Sustav osmišljen za budućnost dostupan je već danas.

Oslanjajući se na više od tri desetljeća kontinuiranih inovacija u modelima EOS, sustav EOS R temelji se na pionirskom prihvatu za objektiv koji nudi veće kreativne mogućnosti i još više dinamičnih načina za bilježenje svakog trenutka. On redefinira granice fotografije i filmske produkcije.

Expand Your Horizon

Snimajte objekte u formatu punog kadra

Zahvaljujući Dual Pixel CMOS AF-u, sustav EOS R nudi najbrže automatsko izoštravanje na svijetu od 0,05 sekundi i snimanje u visokoj razlučivosti. Postignite veće kreativne mogućnosti s nevjerojatnim detaljima i oštrinom.

Expand Your Horizon

Oblikujte svoj sustav i upotrebljavajte objektive po vlastitom izboru

Adapteri sustava EOS R jedinstveni su i nude dodatnu kreativnu kontrolu, omogućujući fotografima i filmskim snimateljima uporabu njihovih postojećih EF i EF-S objektiva s potpunom kompatibilnošću i bez narušavanja radnih značajki.

Expand Your Horizon

Opće odredbe i uvjeti Canonove promotivne ponude Upgrade to Canon

1. PROMOTIVNI PROIZVODI, PROMOTIVNO RAZDOBLJE I SUDIONICI

1.1. Ova promotivna ponuda vrijedi samo za kupnje nekog od proizvoda s popisa u ovim Općim odredbama i uvjetima ("Promotivni proizvodi") u Hrvatskoj kod ovlaštenog partnera u razdoblju od 20. 2. 2020. do uključno 31. 3. 2020. ("Promotivno razdoblje").
1.2. Svi Sudionici moraju biti stariji od 18 godina i moraju imati prebivalište u Europskom gospodarskom prostoru ili Švicarskoj (EGP) ("Sudionik").
1.3. Smatramo da svi Sudionici pristaju da ovi Uvjeti i odredbe budu za njih obvezujući.
1.4. Svi proizvodi moraju se kupiti kod prodavača u Republici Hrvatskoj i prodavačima ih je morao dobaviti Canon CEE GmbH ("Canon") ili tvrtke iz grupe Canon koje se nalaze u Europskom gospodarskom prostoru (EGP). Molimo da kod prodavača provjerite je li ispunjen ovaj uvjet kako biste izbjegli naknadno razočaranje. Internetske prodavaonice moraju istaknuti registriranu/poštansku adresu u Republici Hrvatskoj.
1.5. Svi Promotivni proizvodi moraju biti novi i originalni Canonovi proizvodi. Kupnjom polovnih, oporabljenih ili prerađenih proizvoda ili proizvoda koji su falsificirani ili krše prava intelektualnog vlasništva tvrtki Canon grupe na bilo koji način (uključujući npr. i proizvode iz tzv. paralelnog ili "sivog" uvoza) ne stječete pravo na ovu promotivnu ponudu. Kako biste saznali više o paralelnim proizvodima, posjetite https://www.canon.hr/about_us/serial-number-checker.

2. UPUTE ZA SUDJELOVANJE

2.1. Za sudjelovanje u promociji Sudionik mora kupiti Promotivni proizvod na području Hrvatske od ovlaštenih partnera, koji sudjeluju u ovoj promotivnoj ponudi, tijekom Promotivnog razdoblja.
2.2. Promotivni proizvodi su na raspolaganju dok traju zalihe. Tvrtka Canon neće biti odgovorna ako prodavači ne uspiju odgovoriti na narudžbe za Proizvode obuhvaćene promocijom tijekom Promotivnog razdoblja.
2.3. Moguće je napraviti samo jedan zahtjev po kupljenom Promotivnom proizvodu.
2.4. Ova se promocija ne smije provoditi s nikakvom drugom promocijom
2.5. Popis partnera (prodavača) koji sudjeluju nalazi se ovdje:
ZK Office
MitAlex

3. BONUS OSTVAREN PREDAJOM STAROG UREĐAJA

3.1. Sudionici će dobiti bonus u iznosima navedenim za kupnju Promotivnih proizvoda.
3.2. Ako ste obveznici PDV-a u Republici Hrvatskoj i dobivate povrat novca, to može smanjiti oporezivu vrijednost vaše kupnje i stoga ćete možda morati u skladu s tim smanjiti ulazni PDV.

4. ORGANIZATOR

4.1. Organizator je Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Beč, Austrija. Zahtjeve NE ŠALJITE na ovu adresu.

5. ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

5.1. U najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, Canon neće snositi odgovornost ni za kakav gubitak, štetu ili povredu bilo koje vrste, bez obzira na način njenog nastanka, a koje pretrpi Sudionik u vezi s ovom Promocijom. Međutim, nijedna odredba u ovim pravilima neće imati učinak oslobađanja od ili ograničavanja odgovornosti tvrtke Canon za osobnu ozljedu ili smrt koja nastupi uslijed dokazane nemarnosti zaposlenika tvrtke Canon ili njenih predstavnika.
5.2. Canon zadržava pravo na otkazivanje, dopunjavanje i/ili izmjene ove Promocije u bilo kom trenutku bez nastajanja bilo kakve odgovornosti.
5.3. Canon pridržava pravo na revidiranje svih zahtjeva kako bi se osigurala sukladnost s ovim uvjetima i odredbama te pravo na zahtijevanje dodatnih informacija i popratnih dokumenata. Canon zadržava pravo na isključenje bilo kojeg zahtjeva ili Sudionika ako posumnja da se Promocija na bilo koji način zloupotrebljava. Odluka tvrtke Canon vezana za Promociju je konačna i Canon neće ulaziti ni u kakvu korespondenciju u vezi s njom.

6. ZAŠTITA I PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

6.1. Canon Europa N.V., 59 Bovenkerkerweg, 1185 XB je Kontrolor podataka koji vodi sve osobne podatke koje dostavljaju Sudionici. Sve osobne podatke koji nam se šalju obrađivat će Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irska u svrhu administriranja ove Promocije i, ako je moguće, u marketinške svrhe – u slučajevima kada Sudionici odaberu mogućnost primanja marketinške komunikacije od Canona. Pruženi osobni podaci čuvaju se na siguran način i mogu se prenijeti na siguran poslužitelj izvan EGP-a.
6.2. Osobni podaci prikupljeni od Sudionika podliježu Canonovim Pravilima o zaštiti podataka o kupcima http://www.canon.ba/privacy-policy/.

7. PRIMJENJIVI ZAKONI I NADLEŽNOST

Ovi uvjeti i odredbe i svi sporovi koji proizlaze iz njih ili u vezi s njima tumačit će se u skladu s austrijskim zakonima i podlijegat će neisključivoj jurisdikciji suda u Beču.