15x wide L-series lens

XF705

Širokokutni objektiv sa zumiranjem od 15x iz serije L

Kvaliteta serije L

Crveni prsten na Canonovim poznatim objektivima serije L već dugo predstavlja profesionalnu razinu po pitanju kvalitete izrade, izdržljivosti i izvanredne kvalitete slike, uključujući upotrebu Super UD i asferičnih elemenata objektiva radi znatnog potiskivanja aberacija.

L-series quality

Širokokutni objektiv s optičkim zumiranjem od 15x

Ovaj snažni 4K objektiv hvata maksimalne detalje subjekata i pruža izvanrednu fleksibilnost uz široku žarišnu duljinu od 25,5 mm i optičko zumiranje od 15x. Napredno zumiranje od 30x dostupno je prilikom snimanja u FHD razlučivosti.

Wide 15x optical zoom
Wide 15x optical zoom - Full image

Profesionalno rukovanje uz tri

neovisna prstena na objektivu

XF705 ima tri neovisna, dobro razmaknuta prstena koji omogućuju precizno upravljanje izoštravanjem, zumiranjem (uz mehaničke korake od 90 stupnjeva, od širokokutnog do telefoto raspona) i blendom.

Professional operation with three independent lens rings

Iznimno glatka stabilizacija slike

Sustav za stabilizaciju slike tvrtke Canon s optičkim i dinamičkim opcijama radi zajedno kako bi se postigla učinkovita stabilizacije slike u 5 osi, što korisniku pruža pouzdanje prilikom snimanja u pokretu ili iz ruke.

Super-smooth Image Stabilisation

Predivni istaknuti svijetli dijelovi uz blendu s 9 listića

Blenda sa 6 listića i 9 listića bit će dostupna we might need to create this image and will share prior to final publication.

Beautiful highlights with a 9-blade iris

Širokokutni i telefoto adapteri

Dodatno proširite optičke mogućnosti objektiva dodavanjem opcionalnog širokokutnog dodatka WA-U58, za povećanje od 0,8x, odnosno opcionalnog telefoto konvertera TL-U58 za povećanje od 1,5x.

Wide 15x optical zoom

Povezani proizvodi