Accurate and reliable autofocus

XF705

Precizno i pouzdano automatsko izoštravanje

Dual Pixel CMOS AF – kako funkcionira

Dual Pixel CMOS AF je tehnologija automatskog izoštravanja s prepoznavanjem faze utemeljena na senzoru i osmišljena za pružanje glatkog izoštravanja uz praćenje koje ima odlične radne značajke te brzo automatsko izoštravanje. To je jedinstvena tehnologija koju je razvila tvrtka Canon, a koja upotrebljava dvije foto-diode po pikselu za automatsko izoštravanje te ih kombinira za snimanje videozapisa. To omogućuje održavanje preciznog izoštravanja, čak i kada su u pitanju subjekti u pokretu, što je od ključne važnosti za snimanje za 4K UHD snimanje te čini snimanje s jednim snimateljem učinkovitijim.

Dual Pixel CMOS AF - How it works

Upravljanje i praćenje objekata na dodirnom zaslonu

4-inčni dodirni zaslon modela XF705 omogućuje vam odabir točku izoštravanja na više od 80 % područja za snimanje okomito/vodoravno. Odabrani objekt u kadru prati se dok se kreće u njemu.

Touchscreen control and object tracking

Prepoznavanje i praćenje lica

Face detection AF može pratiti lice osobe u kadru i održavati ga izoštrenim.

Face Detection and tracking

Dual Pixel – vodič za izoštravanje

Pruža grafički vodič koji predstavlja prednje/stražnje odstupanje izoštravanja; pravokutnik postaje zelen kad je subjekt izoštren, što pruža potpunu kontrolu nad ručnim približavanjem izoštravanja ili pomaže u održavanju kritičnog izoštravanja.

Dual Pixel Focus Guide

Prilagođavanje automatskog izoštravanja

Dostupna je funkcija izbornika za uređivanje automatskog izoštravanja koja korisniku omogućuje da odredi brzinu i osjetljivost automatskog izoštravanja, uz veću fleksibilnost i kontrolu.

Povezani proizvodi