SOFTVER I PROGRAMSKI DODATAK

Softver i programski dodatak za SUSTAV EOS VR

Otkrijte kako kreirati prožimajući 3D sadržaj s pomoću kompatibilnog EOS fotoaparata sa senzorom punog kadra i objektivom RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, istovremeno prihvaćajući jednostavnije i učinkovitije radne procese uz SUSTAV EOS VR.
EOS VR Utility

Softver i programski dodatak za SUSTAV EOS VR

EOS VR Utility

Ono što je nekoć bio složeni sustav poravnavanja, sinkronizacije i povezivanja s pomoću više sustava datoteka / fotoaparata, sad je neizmjerno jednostavnije uz Canon’s EOS VR Utility1 koji postupak konverzije stereoskopskih snimki i fotografija za potrebe uređivanja i reprodukcije čini mnogo učinkovitijim.
EOS VR Utility

Trapezna konverzija

Kako bi se VR snimka od 180° ili fotografija mogla pravilno doživjeti putem naočala za virtualnu stvarnost, potrebno je zamijeniti redoslijed slika za lijevo i desno oko i izvršiti trapeznu konverziju dvije kružne slike „ribljeg oka“. Ta trapezna konverzija zahtijeva upotrebu Canonovog alata EOS VR Utility za efektivno ‘rastezanje’ dvije kružne slike „ribljeg oka“ u dvije paralelne ‘kvadratne’ slike (standardni format VR slikovnih datoteka od 180°), spremne za pregledavanje putem naočala za virtualnu stvarnost ili uređivanje u kompatibilnoj aplikaciji ili u NLE sustavu. Potvrdni okvir u alatu EOS VR Utility korisnicima omogućava prebacivanje između konvertiranih i nekonvertiranih prikaza.

Osnovno uređivanje

Pregledavajte i reproducirajte datoteku videozapisa uz označavanje željenih ulaznih i izlaznih točaka za izvoz.

EOS VR Utility
EOS VR utility

Više opcija za izvoz

Datoteke videozapisa možete izvoziti u različite razlučivosti i profesionalne kodeke, uključujući DPX i ProRes datoteke spremne za uređivanje i ocjenjivanje u kompatibilnoj NLE aplikaciji kao što je Adobe Premiere Pro. Fotografije se izvoze u JPEG formatu.

Programski dodatak EOS VR za Adobe Premiere Pro

Novi programski dodatak EOS VR za Adobe Premiere Pro1 autorima sadržaja omogućava konverziju i uređivanje izravno iz NLE aplikacije uz provođenje stručnih zadataka poput ocjenjivanja i uređivanja.
Programski dodatak EOS VR adobe premiere pro

Zašto Premiere Pro?

Adobe Premiere Pro vodeća je aplikacija na tržištu za izradu bogatog, prožimajućeg VR sadržaja. Canonov programski dodatak EOS VR za Adobe Premiere Pro omogućava automatsko izvršenje trapezne konverzije uz istovremeni uvoz Canon VR datoteka u jednom jednostavnom koraku. Konvertirane datoteke zatim možete jednostavno dodati u svoj vremenski slijed te uređivati i ocjenjivati na uobičajen način te ih pripremiti za konačni izvoz i distribuciju.

Pretplatite se za još sadržaja

Svi korisnici mogu uživati u besplatnom probnom razdoblju i vršiti konverzije fotografija i videozapisa kraćih od dvije minute. Međutim, za izvoz videozapisa u trajanju duljih od dvije minute s pomoću alata EOS VR Utility ili uvoza s pomoću programskog dodatka EOS VR za Adobe Premiere Pro, potrebna je pretplata uz plaćanje. Pretplaćivanjem na uslugu koja obuhvaća EOS VR Utility i programski dodatak EOS VR za Adobe Premiere Pro možete otključati naprednije i profesionalne značajke aplikacija, uključujući sljedeće:

  • Konverzija videozapisa dužih od dvije minute
  • Izvoz kvalitetnih DPX/Pro Res videozapisa

EOS VR Utility

Povezani proizvodi

  1. EOS VR Utility i programski dodatak EOS VR za Adobe Premiere Pro neophodni su za prebacivanje snimljenih VR slika od 180° u trapezne s kompatibilnog fotoaparata tvrtke Canon. Za pristup svim višim funkcijama i kodecima za izvoz neophodna je usluga pretplate uz plaćanje.
  2. Za VR kompatibilnost možda će trebati posljednje ažuriranje programskih datoteka

    NAPOMENA: OVAJ SOFTVER VR SUSTAVA MOŽE SE RAZLIKOVATI OD KOMERCIJALNOG PROIZVODA.