Pisači za upotrebu kod kuće

PIXMA TS3350 Series

Tehnički podaci

Funkcije
Wi-Fi, ispisivanje, kopiranje, skeniranje, informatički oblak
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Tehnički podaci

 • Notification Image

  Praktična kvaliteta

  Spremnici FINE s XL opcijama

 • Notification Image

  Jednostavno povezivanje

  Aplikacija Canon PRINT, AirPrint (iOS) i Mopria (Android)

 • Notification Image

  Veza s oblakom

  PIXMA Cloud Link putem aplikacije Canon PRINT*

 • Notification Image

  Jednostavno ulaganje

  Ulaganje papira sa stražnje strane

 • Notification Image

  Brzi pregled statusa

  1,5-inčni LCD

 • Notification Image

  Štedi energiju

  Značajka automatskog uključivanja/isključivanja

 • Notification Image

  Jasnoća i oštrina

  Dokumenti s oštrim tekstom

 • Notification Image

  Fotografije bez obruba

  Fotografije bez obruba do formata 5 x 7 inča

Detaljni tehnički podaci

Opće specifikacije

Spremnici i učinak

Podržani papir

Tehnički podaci skenera

Tehnički podaci fotokopirnog uređaja

Sučelje

povezivanje

Softver

Fizičke značajke

Standardne izjave o odricanju od odgovornosti

Svi tehnički podaci podložni su promjenama bez najave.

Brzina ispisivanja može se razlikovati ovisno o konfiguraciji sustava, sučelju, softveru, složenosti dokumenta, načinu ispisivanja, pokrivenosti stranice, vrsti korištenog papira itd.

Iskoristivost tinte može se razlikovati ovisno o tekstu/fotografijama koje se ispisuju, softverskim aplikacijama koje se koriste, modu ispisivanja i tipu papira koji se koristi. Podatke o učinkovitosti potražite na adresi www.canon-europe.com/ink/yield

Brzina skeniranja može varirati ovisno o konfiguraciji sustava, sučelju, softveru, postavkama načina skeniranja, veličini dokumenta itd.

Brzina kopiranja može se razlikovati ovisno o složenosti dokumenta, načinu kopiranja, pokrivenosti stranice, vrsti papira itd. i ne uključuje vrijeme potrebno za zagrijavanje.

Sve marke i nazivi proizvoda zaštitni su znakovi svojih tvrtki.

Microsoft, Windows i logotip Windows zaštitni su znakovi ili registrirani zaštitni znakovi tvrtke Microsoft u Sjedinjenim Državama i/ili drugim državama.

 1. Najmanji razmak između kapi tinte je 1/4800 inča
 2. Brzine ispisivanja dokumenata prosječne su ESAT vrijednosti u uredskom testu za zadani jednostrani način rada, ISO/IEC 24734. Brzina ispisa fotografija temelji se na zadanim postavkama, uz primjenu standarda ISO/JIS-SCID N2 na fotopapiru Plus Glossy II, i ne uzima u obzir vrijeme obrade podataka na računalu.
 3. Brzine ispisivanja dokumenata prosječne su ESAT vrijednosti u uredskom testu za zadani jednostrani način rada, ISO/IEC 24734. Brzina ispisa fotografija temelji se na zadanim postavkama, uz primjenu standarda ISO/JIS-SCID N2 na fotopapiru Plus Glossy II, i ne uzima u obzir vrijeme obrade podataka na računalu.
 4. Brzine ispisivanja dokumenata prosječne su ESAT vrijednosti u uredskom testu za zadani jednostrani način rada, ISO/IEC 24734. Brzina ispisa fotografija temelji se na zadanim postavkama, uz primjenu standarda ISO/JIS-SCID N2 na fotopapiru Plus Glossy II, i ne uzima u obzir vrijeme obrade podataka na računalu.
 5. Navedena vrijednost iskoristivosti u skladu sa standardom ISO/IEC 24711. Vrijednosti dobivene neprekidnim ispisivanjem.
 6. Navedena vrijednost iskoristivosti u skladu s ISO/IEC 29102. Vrijednosti dobivene neprekidnim ispisivanjem.
 7. Optička razlučivost je mjera najveće moguće hardverske razlučivosti dobivena uzorkovanjem, prema standardu ISO 14473.
 8. Brzine kopiranja predstavljaju prosjek vrijednosti sFCOT i sESAT prema ISO/IEC 29183. Brzina kopiranja može se razlikovati ovisno o složenosti dokumenta, načinu kopiranja, pokrivenosti stranice, vrsti papira itd. i ne uključuje vrijeme potrebno za zagrijavanje.
 9. Brzine kopiranja predstavljaju prosjek vrijednosti sFCOT i sESAT prema ISO/IEC 29183. Brzina kopiranja može se razlikovati ovisno o složenosti dokumenta, načinu kopiranja, pokrivenosti stranice, vrsti papira itd. i ne uključuje vrijeme potrebno za zagrijavanje.
 10. Dostupno samo za kvadratni L/4x6/2L/5x7/5x5
 11. Buka se mjeri na temelju standarda ISO7779 (ispisivanje u boji) uz zadane postavke.
 12. Prilikom kopiranja dokumenta ISO/JIS-SCID N2 (ispisano na tintnom pisaču) na običnom papiru formata A4 prema standardnim postavkama.