Canon PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

Izrađujte komercijalne ispise kvalitete jednake onima u galeriji pomoću ovog A3+ pisača za fotografije s 10 tinti. Pruža izvanredne profesionalne ispise u boji i crno-bijele, bogatu podršku za medije i bolje mogućnosti povezivanja.

PIXMA PRO10

Prednosti

  • Pisač za fotografije A3+ formata kvalitete poput onih u galeriji
  • Sustav s 10 pigmentnih tinti
  • Profesionalni ispis u boji i crno-bijeli
  • Ujednačen, kvalitetan sjaj i duboke crne nijanse
  • Izvanredne radne značajke slike
  • Programski dodatak za ispis osigurava učinkovit tijek rada
  • Široki raspon podržanih medija
  • Poboljšana mogućnost povezivanja

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon PIXMA PRO-10

Fotografije kvalitete jednake onima u galeriji


Uz sustav s 10 tinti, uređaj PIXMA PRO-10 može izrađivati izvanredne, profesionalne ispise u rasponu veličina od 10 x 15 cm do A3+ formata ili čak 35 cm (14 inča) širine. Idealan je izbor za fotografa koji želi izrađivati profesionalne ispise ili prodavati fotografije kvalitete jednake onima u galeriji.

Profesionalna boja


LUCIA pigmentne tinte pružaju moćne i inspirativne rezultate uz zapanjujuću postojanost i izuzetnu kvalitetu slike. Sustav od 10 tinti može reproducirati širok raspon boja, obogaćujući slike živopisnim detaljima.

Zapanjujući crno-bijeli ispis


Uređaj PIXMA PRO-10 ima tri namjenske monokromatske tinte koje omogućavaju izradu predivnih crno-bijelih fotografija s glatkim prijelazima u nijansama. Mat crna tinta i crna tinta za fotografije uvijek su dostupne za ispis, tako da nećete nepotrebno trošiti tintu promjenom sjajnog i mat papira.

Ujednačen sjaj


Chroma Optimizer prozirna tinta koristi se na ispisanim dijelovima sjajnih i polusjajnih foto-papira, čime se povećava gustoća crne boje, proširuje spektar boja i postiže ispis fotografija izuzetno ujednačene sjajne završne obrade.

Kvaliteta i brzina


PIXMA PRO-10 ima tehnologiju ispisne glave FINE s kapima tinte od 4 pl i razlučivošću do 4800 dpi za izuzetno detaljne fotografije bez zrnatosti. A3+ ispis u boji ili crno-bijeli ispis kvalitete poput onoga u galeriji možete ispisati u manje od četiri minute.

Učinkoviti tijek rada


Novi programski dodatak Print Studio Pro radni tijek profesionalnog ispisa čini jednostavnim i učinkovitim. Ovaj programski dodatak za ispis za osnovne fotografske aplikacije objedinjuje sve postavke ispisa u jednom jednostavnom izborniku za navigaciju.

Podudaranje boja


Novi PRO Mode (profil boja za upravljački program pisača) pomaže da boje na ispisu odgovaraju onima prikazanima na zaslonu. Za još veću preciznost boja možete izraditi jedinstvene ICC profile ili čak fino prilagoditi pisač koristeći softver Colour Management Tool Pro tvrtke Canon.

Izbor papira


Ispisujte na papiru bilo kojeg izgleda i formata. Podržani su originalni foto-papiri tvrtke Canon, a možete i preuzeti i koristiti ICC profile tvrtke Canon za mnoge papire dobro poznatih proizvođača kao što su Hahnemühle, Ilford i Canson.

Povezivost


Uz mogućnost Wi-Fi i Ethernet povezivanja pisač možete smjestiti bilo gdje - savršeno za fotografe koji rade od kuće ili male studije. Ispisujte fotografije izravno s pametnih telefona i tableta koristeći Easy-PhotoPrint tvrtke Canon ili AirPrint tvrtke Apple.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA PRO-10, njegovim značajkama i mogućnostima.

Micro ink droplets for precise print

Mikro kapi tinte za precizan ispis

High resolution photo printing

Ispis fotografija visoke razlučivosti

Superb photolab-quality print head

Vrhunska ispisna glava koja osigurava profesionalnu kvalitetu

Only change the ink which runs out

Zamijenite samo tintu koju potrošite

High longevity pigment ink

Izuzetno dugotrajna pigmentna tinta

Chroma_Optimizer_Clear_Ink

Chroma Optimizer

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Print plug-in for photo applications

Programski dodatak za ispis fotografija

One-stop creative software

Svestrani kreativni softver

Print directly onto disc

Ispisujte izravno na disk

Prints up to A3+ and 35cm wide

Ispisuje do A3+ formata i širine 35 cm