Canon PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Iskusite snagu izražavanja svoje strasti za fotografijom kroz nevjerojatan ispis. Ovaj vrhunski višenamjenski uređaj s funkcijom Wi-Fi i 6 tinti omogućava lako izravno povezivanje s pametnim uređajima i informatičkim oblakom te uživanje u intuitivnoj kontroli dodirom.

PIXMA MG7550 Extra

Prednosti

 • Izrazite svoju strast. S lakoćom ispisujte, kopirajte i skenirajte koristeći snažni višenamjenski pisač za fotografije
 • Povezujte uređaj onako kako želite uz Wi-Fi, Ethernet i NFC
 • Doživite kreativnu slobodu ispisa iz informatičkog oblaka i skeniranja u njega uz PIXMA Cloud Link*
 • Pripremite se za jednostavan ispis i skeniranje koristeći pametne uređaje koji imaju NFC koristeći PIXMA Touch & Print
 • Izuzetno brzo izrađujte vrhunske ispise koje ćete ponosno pokazivati

Detaljne značajke

Pogledajte detaljnije informacije za Canon PIXMA MG7550

Vrhunski višenamjenski pisač za fotografije


Izrazite svoju strast kroz ispis. Ponosno ćete pokazivati fotografije ispisane ovim modernim i kompaktnim vrhunskim višenamjenskim uređajem. Dizajniran da se nosi s vašom strašću za fotografijom, kombinira funkcije ispisa, kopiranja i skeniranja izuzetne kvalitete s naprednom Wi-Fi i Ethernet vezom te povezivanjem s informatičkim oblakom. To znači da možete uživati u brzom i lakom ispisu s bilo kojeg uređaja - računala, fotoaparata sa standardom PictBridge putem bežičnog LAN-a, memorijskih kartica, informatičkog oblaka i pametnih uređaja.

Izuzetne radne značajke


Izrazite se predivnim fotografijama bogatih boja i nevjerojatnim crno-bijelim ispisima. PIXMA MG7550 obuhvaća sve tehnologije koje su vam potrebne za izvanredno detaljan ispis profesionalne kvalitete te 6 pojedinačnih tinti, uključujući sivu i namjensku pigmentnu crnu za oštar tekst. U srcu pisača nalazi se tehnologija FINE tvrtke Canon, s kapima tinte od min. 1 pl i razlučivošću od 9600 dpi. Osim toga, brz je - uz ISO ESAT brzine od 15 ipm crno-bijelo i 10 ipm u boji - pruža fotografiju bez obruba veličine 10 x 15 cm u roku od približno 21 sekundu.

Veza s informatičkim oblakom


Izravno povezivanje s informatičkim oblakom. Uživajte u slobodi ispisa s interneta i skeniranja na njega - izravno sa zaslona pisača. Poboljšana značajka PIXMA Cloud Link omogućava ispis fotografija s Facebooka, Twittera i iz albuma s fotografijama na mreži u roku od nekoliko sekundi te ispis/skeniranje dokumenata u usluge informatičkog oblaka kao što su Google Drive, OneDrive i Dropbox pa čak i prilaganje i slanje skeniranih datoteka/slika izravno putem e-pošte - sve to bez upotrebe računala.*

Podrška za pametni telefon i tablet


Vi znate koristiti pametni telefon, a to zna i ovaj pisač. Jednostavno preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions tvrtke Canon za pametni telefon ili tablet. Aplikacija vam omogućava izravan pristup uslugama informatičkog oblaka. Možete čak provjeriti stanje pisača, priručnik ili razine tinte u stvarnom vremenu putem Wi-Fi veze ili interneta. Kako biste upotpunili opcije mobilnog povezivanja, dostupna je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Jednostavna kontrola dodirom


Iskusite dodir elegancije. Rukovanje je jednostavno i intuitivno uz kontrolu prstima. Uvjerit ćete se kako je brzo i lako kretati se izbornicima, birati funkcije, pregledavati slike i koristiti usluge informatičkog oblaka zahvaljujući velikoj dodirnoj ploči zaslona u boji od 8,8 cm.

Uštedite novac na tinti


Opustite se i štedite. Zahvaljujući pojedinačnim spremnicima s tintom trebate zamijeniti samo boju koja se potroši. Osim toga, moći ćete ispisivati više stranica za isti novčani iznos koristeći opcionalne izuzetno velike spremnike s tintom.

Kreativna igra


Zabavite se istražujući svoju kreativnost uz Easy Photo Print+ (pristup iz aplikacije PIXMA Printing Solutions). Lako možete dizajnirati i ispisivati čestitke, kolaže s fotografijama i mnogo više uz ovu uslugu utemeljenu na webu, i to koristeći slike s tableta, računala ili iz informatičkog oblaka.

Dizajn za višenamjensku upotrebu


Štedite papir i izrađujte profesionalne obostrane dokumente uz automatski obostrani ispis. Ovaj pisač omogućava istovremeno rukovanje fotografijama i običnim papirom zahvaljujući 2 odlagača za papir, a omogućava vam i dizajniranje i ispis naljepnica izravno na kompatibilne diskove (CD/DVD/BD).

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG7550, njegovim značajkama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamijenite samo tintu koju potrošite

Optional high yield inks

Opcionalne tinte visokog učinka

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Print from and scan to the cloud

Ispis iz oblaka i skeniranje u njega*

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Easy to use touch panel

Ploča osjetljiva na dodir koja se lako koristi

Large touch screen display

Veliki zaslon osjetljiv na dodir

PIXMA-Touch-Print

Brzo povezivanje uz podršku za NFC

 • Višenamjenski pisač – PIXMA MG7550
 • Spremnici s tintom za postavljanje pisača
 • Kabel za napajanje
 • CD-ROM za podešavanje (samo CD za Windows – upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Odlagač za ispis na CD
 • Priručnici i drugi dokumenti