Canon PIXMA MG6800 Series

PIXMA MG6800 Series

Wi-Fi i zaslon osjetljiv na dodir ovog višenamjenskog uređaja odličnih radnih značajki s 5 tinti olakšavaju ispisivanje vaših dokumenata i fotografija izravno s pametnih uređaja te omogućavaju pristup uslugama za pohranu u informatičkom oblaku.

PIXMA MG6850

Prednosti

  • Ispisivanje, kopiranje i skeniranje s nekoliko poteza po velikom zaslonu osjetljivom na dodir
  • Ispisivanje fotografija visoke kvalitete izravno s fotoaparata ili memorijske kartice
  • Jednostavno se povežite s pametnim telefonom ili tabletom
  • Ispisujte s i skenirajte u popularne usluge informatičkog oblaka
  • Zahvaljujući XL tinti ispišite više stranica za isti novac

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon PIXMA MG6800 Series

Ovim kućnim višenamjenskim uređajem odličnih radnih značajki možete ispisivati, kopirati i skenirati sa samo nekoliko poteza po velikom zaslonu osjetljivom na dodir


Iskusite dodir elegancije. Jednostavne kontrole ovog višenamjenskog uređaja odličnih radnih značajki slične su kontrolama pametnog telefona i omogućavaju ispisivanje, kopiranje i pristup informatičkom oblaku. Veliki zaslon u boji od 7,5 cm omogućuje brzo i jednostavno kretanje kroz izbornike, odabiranje funkcija, pregledavanje slika i upotrebu usluga informatičkog oblaka.

Zahvaljujući tehnologiji FINE tvrtke Canon, razlučivost ispisa od 4800 dpi i 5 zasebnih tinti možete ispisivati vrhunske fotografije izravno s memorijskih kartica ili fotoaparata


Jednostavno izravno s memorijskih kartica i kompatibilnih bežičnih fotoaparata ispisujte vrhunske fotografije prepune dubljih nijansi crne, živopisnijih crvenih nijansi i obilja pojedinosti - to je moguće zahvaljujući 5 zasebnih tinti, tehnologiju FINE tvrtke Canon i razlučivosti ispisa od 4800 dpi. ISO ESAT brzine od 15 ipm za crno-bijelo i 9,7 ipm za boju omogućuju ispisivanje fotografije bez margina formata 10 x 15 cm za približno 41 sekundu.

Koristeći tehnologiju Wi-Fi Direct® možete brzo i jednostavno ispisivati i skenirati pomoću aplikacije Canon PRINT na pametnom uređaju


Jednostavno preuzmite aplikaciju Canon PRINT i s lakoćom ispisujte i skenirajte pomoću pametnog telefona ili tableta te koristite izravan pristup uslugama informatičkog oblaka. Način rada Wi-Fi Direct® uspostavlja ad hoc bežičnu mrežu pa nije potreban bežični usmjerivač, internetska veza ili lozinka.

Doživite kreativnu slobodu ispisivanja iz informatičkog oblaka i skeniranja u njega uz poboljšani PIXMA Cloud Link


Poboljšani PIXMA Cloud Link u sekundi omogućava ispisivanje fotografija s Instagrama, Facebooka i Flickra te ispisivanje dokumenata s popularnih usluga informatičkog oblaka kao što su GoogleDrive, OneDrive i Access te SlideShare*. Skenirane dokumente i slike možete jednostavno prenijeti na GoogleDrive, OneDrive i na novo dodani OneNote.**

Morate mijenjati samo zasebne istrošene spremnike s bojom; uštedu također možete ostvariti koristeći opcionalne XL spremnike i automatski obostrani ispis


Uživajte u minimalnoj količini otpada i maksimalnoj uštedi. Zahvaljujući pojedinačnim spremnicima s tintom trebate zamijeniti samo boju koja se potroši. Osim toga, moći ćete ispisivati više stranica za isti novčani iznos koristeći opcionalne izuzetno velike spremnike s tintom i uštedjeti papir uz automatski obostrani ispis.


*SlideShare je zaštitni znak tvrtke SlideShare, Inc.
**Funkcije skeniranja u informatički oblak i e-poštu dostupne su samo za korisnike originalne tinte tvrtke Canon

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG6800 Series, njegovim značajkama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out
Large touch screen display
Optional high yield inks
Use and share wirelessly
Print from and scan to the cloud
Built-in card reader
Canon PRINT Inkjet/SELPHY app
Automatic double sided printing
 • Višenamjenski pisač - serija PIXMA MG6800

 • Spremnici s tintom za postavljanje pisača

 • Kabel za napajanje

 • CD-ROM za podešavanje (samo CD za Windows – upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)

 • Priručnici i drugi dokumenti

AirPrint-Printers

Bežični ispis

Uz Wi-Fi možete ispisivati s pametnih telefona i tableta.

Ispisivanje iz informatičkog oblaka

Pisači PIXMA s podrškom za ispis iz računalnog oblaka pružaju vam slobodu ispisivanja iz mrežnih usluga u računalnom oblaku izravno s pametnog uređaja.

Cloud-Printers

Saznaj, istraži

Vodiči

Dostupnost značajki provjerite u tehničkim podacima proizvoda

Ispisivanje iz informatičkog oblaka

PIXMA-CLOUD-MAIN-FILM-Image

Ispisivanje iz informatičkog oblaka

U ovom vodiču objašnjava se kako postaviti značajku PIXMA Cloud Link koja omogućava pristup dokumentima i fotografijama s popularnih usluga informatičkog oblaka te njihov ispis izravno s pametnog telefona, tableta ili zaslona pisača.

Prikaz videozapisa

Početak

getting-started-image

Početak

Ovaj kratki film predstavlja seriju uređaja PIXMA MG široj publici. U filmu mladi demonstrator koji se nalazi u svom kućnom uredu prikazuje osnovni skup funkcija.

Prikaz videozapisa

Izrazite kreativnost

be-creative-image

Izrazite kreativnost

Ovaj kratki film sastoji se od 4 dijela, a svaki od njih sadrži drugačiju demonstraciju koja prikazuje kako je pomoću značajki i softvera PIXMA jednostavno pospješiti kreativnost u svom domu.

Prikaz videozapisa

Povezivanje

Get Connected-image

Povezivanje

Ovaj kratki film sastoji se od 5 dijelova, a svaki od njih sadrži drugačiju demonstraciju koja prikazuje kako je jednostavno ispisivati i skenirati pomoću popularnih pametnih telefona ili tableta i bežičnog PIXMA pisača.

Prikaz videozapisa