Canon PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Dizajniran da vam pomogne u izražavanju kreativnosti, ovaj višenamjenski uređaj odličnih radnih značajki s 5 tinti pruža ispis superiorne kvalitete. A uz naprednu funkciju Wi-Fi lako je ispisivati izravno s pametnih uređaja i informatičkog oblaka.

MG6650

Prednosti

  • Povezujte, ispisujte, kopirajte i skenirajte onako kako želite uz višenamjenski uređaj odličnih radnih značajki s funkcijom Wi-Fi
  • Doživite kreativnu slobodu ispisa iz informatičkog oblaka i skeniranja u njega uz PIXMA Cloud Link*
  • Pripremite se za jednostavan ispis i skeniranje koristeći pametne uređaje koji imaju NFC koristeći PIXMA Touch & Print
  • Brzo izrađujte vrlo kvalitetne ispise koje ćete ponosno pokazivati
  • Zamijenite samo tintu koja se potroši zahvaljujući 5 pojedinačnih spremnika s tintom

Detaljne značajke

Pogledajte detaljnije informacije za Canon PIXMA MG6650

Višenamjenski uređaj odličnih radnih značajki


Izrazite svoju kreativnost ispisom. Idealan pratitelj fotoaparata, ovaj povezani kućni višenamjenski uređaj odličnih radnih značajki ima sve - napredni sustav s 5 tinti, opcije brzog ispisa, kopiranja, skeniranja i pristup informatičkom oblaku. Dizajniran je za bežično dijeljenje kod kuće i upotrebu udaljenim putem koristeći mobilne uređaje, što znači da lako možete ispisivati fotografije izravno s memorijskih kartica i kompatibilnih fotoaparata s funkcijom bežične veze.

Veza s informatičkim oblakom


Izravno povezivanje s informatičkim oblakom. Uživajte u slobodi ispisa s interneta i skeniranja na njega - izravno sa zaslona pisača. Poboljšana značajka PIXMA Cloud Link omogućava ispis fotografija s Facebooka, Twittera i iz albuma s fotografijama na mreži u roku od nekoliko sekundi te ispis/skeniranje dokumenata u usluge informatičkog oblaka kao što su Google Drive, OneDrive i Dropbox pa čak i prilaganje i slanje skeniranih datoteka/slika izravno putem e-pošte - sve to bez upotrebe računala.*

Podrška za pametni telefon i tablet


Vi znate koristiti pametni telefon, a to zna i ovaj pisač. Jednostavno preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions tvrtke Canon za pametni telefon ili tablet. Aplikacija vam omogućava izravan pristup uslugama informatičkog oblaka. Možete čak provjeriti stanje pisača, priručnik ili razine tinte u stvarnom vremenu putem Wi-Fi veze ili interneta. Kako biste upotpunili opcije mobilnog povezivanja, dostupna je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Brz i superioran ispis


Impresionirajte obitelj i prijatelje ispisom superiorne kvalitete. Ponosno ćete pokazivati slike prepune izraženih detalja, a možete i ispisivati dokumente profesionalnog izgleda s oštrim prikazom teksta zahvaljujući 5 pojedinačnih tinti, tehnologiji FINE tvrtke Canon i razlučivosti ispisa do 4800 dpi. Osim toga, ispis je brz - uz ISO ESAT brzine od 15 ipm crno-bijelo i 9,7 ipm u boji. Fotografija bez obruba veličine 10 x 15 cm bit će vam u ruci u roku od približno 44 sekunde.

Lako upravljanje dodirom


Iskusite dodir elegancije. Rukovanje je jednostavno i intuitivno uz kontrolu prstima. Uvjerit ćete se kako je brzo i lako kretati se izbornicima, birati funkcije, pregledavati slike i koristiti usluge informatičkog oblaka zahvaljujući velikom dodirnom zaslonu u boji od 7,5 cm.

Uštedite novac na tinti i papiru


Uživajte u minimalnoj količini otpada i maksimalnoj uštedi. Zahvaljujući pojedinačnim spremnicima s tintom trebate zamijeniti samo boju koja se potroši. Osim toga, moći ćete ispisivati više stranica za isti novčani iznos koristeći opcionalne izuzetno velike spremnike s tintom i uštedjeti papir uz automatski obostrani ispis.

Kreativna igra


Zabavite se istražujući svoju kreativnost uz Easy Photo Print+ (pristup iz aplikacije PIXMA Printing Solutions). Lako možete dizajnirati i ispisivati čestitke, kolaže s fotografijama i mnogo više uz ovu uslugu utemeljenu na webu, i to koristeći slike s tableta, računala ili iz informatičkog oblaka.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG6650, njegovim značajkama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamijenite samo tintu koju potrošite

Touch Screen

Veliki zaslon osjetljiv na dodir

Optional high yield inks

Opcionalne tinte visokog učinka

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Print from and scan to the cloud

Ispis iz oblaka i skeniranje u njega*

Built-in card reader

Ugrađeni čitač kartica

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacija PIXMA Printing Solutions

PIXMA-Touch-Print

Brzo povezivanje uz podršku za NFC

  • Višenamjenski pisač – PIXMA MG6650
  • Spremnici s tintom za postavljanje pisača
  • Kabel za napajanje
  • CD-ROM za podešavanje (samo CD za Windows – upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
  • Priručnici i drugi dokumenti