Canon PIXMA MG5650

PIXMA MG5650

Uživajte u vrhunskoj višenamjenskoj upotrebi. Izrađujte predivne slike i dokumente, uživajte u nizu zabavnih značajki i lako uspostavljajte vezu s pametnim uređajima i informatičkim oblakom koristeći ovaj vrlo kvalitetni višenamjenski uređaj s 5 tinti pogodan za cijelu obitelj.

PIXMA MG5650

Prednosti

  • Uživajte u višenamjenskoj upotrebi. Lako povezujte, ispisujte, kopirajte i skenirajte onako kako želite uz vrlo kvalitetni višenamjenski uređaj s funkcijom Wi-Fi
  • Doživite kreativnu slobodu ispisa iz informatičkog oblaka i skeniranja u njega uz PIXMA Cloud Link*
  • Pripremite se za jednostavan ispis i skeniranje koristeći pametne uređaje uz aplikaciju PIXMA Printing Solutions
  • Zabilježite dragocjene uspomene uz brz i vrlo kvalitetan ispis
  • Zamijenite samo tintu koja se potroši zahvaljujući 5 pojedinačnih spremnika s tintom

Detaljne značajke

Pogledajte detaljnije informacije za Canon PIXMA MG5650

Izuzetno kvalitetan višenamjenski pisač


Uspostavljajte vezu, izrađujte, ispisujte, skenirajte i kopirajte kod kuće. Cijela obitelj može uživati u prednostima ovog cijenom pristupačnog višenamjenskog uređaja s 5 tinti, naprednom funkcijom Wi-Fi i izravnim pristupom informatičkom oblaku. Dizajniran je za upotrebu i dijeljenje bežično kod kuće i udaljenim putem s mobilnih uređaja pa obuhvaća i standard PictBridge putem bežičnog LAN-a, što olakšava ispis omiljenih fotografija izravno s kompatibilnih bežičnih fotoaparata.

Uštedite novac na tinti i papiru


Uživajte u minimalnoj količini otpada i maksimalnoj uštedi. Zahvaljujući pojedinačnim spremnicima s tintom trebate zamijeniti samo boju koja se potroši. Osim toga, moći ćete ispisivati više stranica za isti novčani iznos koristeći opcionalne izuzetno velike spremnike s tintom i uštedjeti papir uz automatski obostrani ispis.

Veza s informatičkim oblakom


Izravno povezivanje s informatičkim oblakom. Uživajte u slobodi ispisa s interneta i skeniranja na njega - izravno sa zaslona pisača. Poboljšana značajka PIXMA Cloud Link omogućava ispis fotografija s Facebooka, Twittera i iz albuma na mreži u roku od nekoliko sekundi te ispis/skeniranje dokumenata u usluge informatičkog oblaka kao što su Google Drive, OneDrive i Dropbox pa čak i prilaganje i slanje skeniranih datoteka/slika izravno putem e-pošte - sve to bez upotrebe računala.*

Podrška za pametni telefon i tablet


Vi znate koristiti pametni telefon, a to zna i ovaj pisač. Jednostavno preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions tvrtke Canon za pametni telefon ili tablet. Aplikacija vam omogućava izravan pristup uslugama informatičkog oblaka. Možete čak provjeriti stanje pisača, priručnik ili razine tinte u stvarnom vremenu putem Wi-Fi veze ili interneta. Kako biste upotpunili opcije mobilnog povezivanja, dostupna je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Brz i vrlo kvalitetan ispis


Impresionirajte obitelj i prijatelje vrlo kvalitetnim ispisom. Ponosno ćete pokazivati slike prepune izraženih detalja, a možete i ispisivati dokumente profesionalnog izgleda s oštrim prikazom teksta zahvaljujući 5 pojedinačnih tinti, tehnologiji FINE tvrtke Canon i razlučivosti ispisa do 4800 dpi. Osim toga, ispis je brz - uz ISO ESAT brzine od 12,7 ipm crno-bijelo i 8,7 ipm u boji. Fotografija bez obruba veličine 10 x 15 cm bit će vam u ruci u roku od približno 44 sekunde.

Brzo i jednostavno upravljanje


S lakoćom upravljajte, prikazujte i povezujte. Veliki zaslon od 6,2 cm sve čini kristalno jasnim, bilo da birate funkcije, pregledavate slike ili koristite usluge informatičkog oblaka. Osim toga, nema čekanja na početak ispisa s računala ili mobilnog uređaja na istoj mreži zahvaljujući automatskom isključivanju.

Kreativna igra


Zabavite se istražujući svoju kreativnost uz Easy Photo Print+. (pristup iz aplikacije PIXMA Printing Solutions). Omogućava vam lako dizajniranje i ispis čestitki, kolaža s fotografijama te mnogo više uz ovu uslugu utemeljenu na webu, a sve to koristeći slike s tableta, računala ili iz informatičkog oblaka.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG5650, njegovim značajkama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamijenite samo tintu koju potrošite

4800 dpi

Mikro kapi tinte za precizan ispis

Optional high yield inks

Opcionalne tinte visokog učinka

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Print from and scan to the cloud

Ispis iz oblaka i skeniranje u njega*

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacija PIXMA Printing Solutions

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

  • Višenamjenski pisač – PIXMA MG5650
  • Spremnici s tintom za postavljanje pisača
  • Kabel za napajanje
  • CD-ROM za podešavanje (samo CD za Windows – upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
  • Priručnici i drugi dokumenti