Canon PIXMA MG3650

PIXMA MG3650

Jednostavno uspostavljajte vezu s pametnim uređajima i oblakom pomoću ovog kompaktnog višenamjenskog uređaja s Wi-Fi vezom. Uživajte u brzom, visokokvalitetnom ispisivanju, kopiranju i skeniranju uz obostrano ispisivanje i opcionalne XL spremnike s tintom.

PIXMA MG3650

Prednosti

  • Izradite i ispišite prekrasne fotografije bez margina
  • Ispisujte s pametnog telefona ili tableta te skenirajte na njega.
  • Jednostavno se povežite s pohranom u oblaku uz PIXMA Cloud Link
  • Ispisujte više stranica za jednak novčani iznos uz XL spremnike s tintom
  • Zabavite se izrađujući prilagođene čestitke

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon PIXMA MG3650

Povežite se, ispisujte, kopirajte i skenirajte na željeni način s ovim višenamjenskim uređajem s Wi-Fi vezom koji brzo pruža visokokvalitetne ispise bez margine


Lako ispisujte nevjerojatne slike bez margine prepune izraženih detalja i dokumente profesionalnog izgleda s oštrim prikazom teksta zahvaljujući sustavu spremnika FINE tvrtke Canon i razlučivosti ispisa do 4800 dpi. Uz ISO ESAT brzine od 9,9 ipm crno-bijelo i 5,7 ipm u boji, fotografija bez margine veličine 10 x 15 cm ispisuje se u roku od približno 44 sekunde.

Lako ispisujte i skenirajte pomoću pametnih uređaja i aplikacije Canon PRINT – internet nije potreban uz ugrađeni način rada pristupne točke


Vi znate koristiti pametni telefon, a to zna i ovaj pisač. Jednostavno preuzmite aplikaciju Canon PRINT i moći ćete ispisivati pomoću pametnog telefona ili tableta te izravno pristupati uslugama oblaka. Ugrađeni način rada pristupne točke izrađuje ad hoc bežičnu mrežu kako biste mogli izravno ispisivati i skenirati bez povezivanja s Wi-Fi mrežom ili upotrebe interneta.

Doživite kreativnu slobodu ispisivanja iz informatičkog oblaka i skeniranja u njega uz PIXMA Cloud Link


Poboljšana značajka PIXMA Cloud Link omogućava ispisivanje fotografija s Facebooka, Instagrama i iz albuma s fotografijama na mreži u roku od nekoliko sekundi te ispisivanje/skeniranje dokumenata u usluge informatičkog oblaka kao što su Google Drive, OneDrive i Dropbox pa čak i prilaganje i slanje skeniranih datoteka/slika izravno putem e-pošte – sve to bez upotrebe računala.

Opcionalni XL spremnici s tintom i automatsko obostrano ispisivanje dokumenata omogućavaju ispisivanje više stranica za isti novčani iznos


Uživajte u minimalnoj količini otpada i maksimalnoj uštedi. Ispišite više stranica za isti novčani iznos s uštedama do 50 % koristeći opcionalne XL spremnike s tintom i uštedite papir uz automatski obostrani ispis.

Zabavite se izradom personaliziranih čestitki, kalendara i drugih stavki uz Easy-PhotoPrint+


Zabavite se istražujući svoju kreativnost uz Easy-PhotoPrint+. Lako možete dizajnirati i ispisivati čestitke, kolaže s fotografijama i mnogo više uz ovu uslugu utemeljenu na webu, i to koristeći osobne slike s tableta, računala ili iz informatičkog oblaka.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG3650, njegovim značajkama i mogućnostima.

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Canon PRINT Inkjet/SELPHY app

Aplikacija Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

Optional high yield inks

Opcionalne tinte visokog učinka

Print from and scan to the cloud

Ispis iz informatičkog oblaka i skeniranje u njega

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

High resolution photo printing

Ispis fotografija visoke razlučivosti

Print borderless photos

Ispisujte fotografije bez margine

  • Višenamjenski pisač – PIXMA MG3650

  • Spremnici FINE

  • Kabel za napajanje

  • CD-ROM za podešavanje postavaka

  • Priručnici i drugi dokumenti

AirPrint-Printers

Bežični ispis

Uz Wi-Fi možete ispisivati s pametnih telefona i tableta.

Ispisivanje iz informatičkog oblaka

Pisači PIXMA s podrškom za ispis iz računalnog oblaka pružaju vam slobodu ispisivanja iz mrežnih usluga u računalnom oblaku izravno s pametnog uređaja.

Cloud-Printers