Canon PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Kompaktan i elegantan višenamjenski uređaj s Wi-Fi značajkom za dijeljenje i upotrebu s bilo kojeg mjesta kod kuće. Uz brzo, kvalitetno ispisivanje, kopiranje i skeniranje, podržava i Google Cloud Print te Apple AirPrint.

PIXMA MG3550

Prednosti

  • Kompaktan i elegantan višenamjenski uređaj s Wi-Fi značajkom: ispisujte, kopirajte i skenirajte kod kuće
  • Aplikacija PIXMA Printing Solutions omogućava ispis i skeniranje pomoću pametnog telefona ili tableta
  • Podrška za Google Cloud Print i Apple AirPrint
  • Opcijski XL spremnici s tintom nude više ispisa za manje novca
  • Ispis vrhunske kvalitete uz razlučivost do 4800 dpi i tehnologija FINE spremnika

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon PIXMA MG3550

Kompaktni, bežični višenamjenski uređaj


Zahvaljujući značajci za Wi-Fi povezivanje, ovaj višenamjenski pisač omogućava jednostavan ispis kod kuće putem računala i mobilnih uređaja, a elegantan i kompaktan dizajn FastFront pojednostavljuje ulaganje papira i zamjenu tinte - idealan pisač, kopirni uređaj i skener za svakodnevnu upotrebu.

Podrška za pametni telefon i tablet


Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions tvrtke Canon za ispisivanje i skeniranje pomoću pametnog telefona ili tableta uz mogućnost udaljenog pristupa raznim informacijama o pisaču kao što su korisnički priručnik na mreži ili trenutne razine tinte. Tu je i podrška za Apple AirPrint. Značajka automatskog uključivanja automatski će uključiti pisač kada započnete s ispisom.

Ispisujte s gotovo bilo kojeg mjesta


Google Cloud Print povezuje vaš pisač izravno na internet i omogućava ispis dokumenata s usluge Google Docs, poruka e-pošte, fotografija i PDF privitaka s gotovo bilo kojeg mjesta. Datoteke se na siguran način šalju na pisač putem internetske veze, bez obzira na to nalazite li se u istoj prostoriji ili na drugom kontinentu.

Brz, kvalitetan ispis


Zahvaljujući FINE sustavu spremnika s razlučivosti ispisa do 4800 dpi postižu se odlične razine detalja. Uz veliku brzinu ispisa A4 dokumenata od 9,9 ipm za crno-bijeli ispis / 5,7 ipm u boji, ispisuje i fotografije bez obruba veličine 10 x 15 cm za približno 44 sekunde. Savršeno za brz, kvalitetan ispis dokumenata i slika kod kuće.

Uštedite novac na tinti i papiru


Ispisujte više za manje novca. Cijenom isplativiji XL spremnici osiguravaju znatno veće količine ispisa u odnosu na standardne, osiguravajući duža razdoblja između zamjene tinte - idealno ako mnogo ispisujete - pružajući uštedu do 50% po stranici. Automatski obostrani ispis smanjuje količinu papira koji se koristi i omogućava izradu obostranih dokumenata profesionalnog izgleda.

Softver My Image Garden


Ovaj višenamjenski softver koji omogućava potpuni PIXMA doživljaj jer pruža rješenja za organizaciju i ispis fotografija, skeniranje i pristup uslugama na mreži. Napredne značajke poput one za prepoznavanje lica olakšavaju pretraživanje svih fotografija na računalu i pronalazak onih željenih.

Oslobodite svoju kreativnost uz CREATIVE PARK PREMIUM


Ova mrežna usluga omogućava vam preuzimanje i ispis fotografija, ilustracija i modela, omogućavajući vam izradu profesionalnih čestitki, kalendara i zapanjujućih 3D modela od papira.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG3550, njegovim značajkama i mogućnostima.

Convenient and easy to replace

Praktično rješenje i jednostavna zamjena

High resolution photo printing

Ispis fotografija visoke razlučivosti

Optional high yield inks

Opcionalne tinte visokog učinka

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacija PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

Turns on when you start printing

Uključuje se kad započnete s ispisom

  • Višenamjenski pisač – PIXMA MG3550
  • Spremnici FINE
  • Kabel za napajanje
  • CD-ROM za postavljanje
  • Priručnici i drugi dokumenti