Canon PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Jednostavan i kompaktan višenamjenski pisač, skener i kopirni uređaj s elegantnom završnom obradom u bijeloj boji i opcijskim, cijenom prihvatljivim XL spremnicima s tintom i softverom za inteligentan ispis s web-mjesta.

PIXMA MG2550

Prednosti

  • Kompaktan višenamjenski uređaj za kućnu upotrebu: ispis, kopiranje i skeniranje
  • Profinjen dizajn i završna obrada u bijeloj boji
  • Ispis visoke kvalitete uz razlučivost do 4800 dpi i tehnologija FINE spremnika
  • Opcijski XL spremnici s tintom nude više ispisa za manje novca
  • Značajka automatskog uključivanja ponovno će uključiti pisač kada započnete s ispisom; značajka automatskog isključivanja isključit će ga kada se ne koristi

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon PIXMA MG2550

Kompaktan, moderan višenamjenski uređaj


Idealan za svakodnevni ispis, skeniranje i kopiranje, ovaj brzi višenamjenski uređaj ima sustav spremnika s tintom FINE za kvalitetan ispis fotografija i dokumenata. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu s elegantnom završnom obradom u bijeloj boji, zauzima manje prostora u kući te osigurava jednostavno ulaganje papira i zamjenu tinte.

Brz, kvalitetan ispis


Sustav FINE spremnika s min. veličinom kapi tinte od 2 pl i razlučivost ispisa do 4800 dpi pružaju izuzetno izražene detalje. Zahvaljujući brzinama ISO ESAT crno-bijelog ispisa na papire formata A4 od 8,0 ipm, odnosno 4,0 ipm kod ispisa u boji, praktički nećete morati čekati na ispis dokumenata.

Uštedite novce na tinti


Ispisujte više za manje novca. Izuzetno veliki spremnici s tintom FINE omogućavaju ispis znatno više stranica i duži vremenski period između zamjene tinte - idealno ako redovito ispisujete - omogućavajući uštedu do 30% po stranici u usporedbi sa standardnim spremnicima.

My Image Garden


Ovaj softver, uz koji vam ne treba nijedan drugi, omogućava puni PIXMA doživljaj jer pruža rješenja za organizaciju i ispis fotografija, skeniranje i pristup uslugama na mreži. Napredne značajke kao što je prepoznavanje lica olakšavaju pretraživanje svih fotografija na računalu, čak i onih davno zaboravljenih, i njihovo korištenje za izradu privlačnih novih kombinacija za ispis.

Pametni ispis s Interneta


Funkcija automatskog izrezivanja programskog dodatka Easy-WebPrint EX za Internet Explorer pojednostavljuje ispis samo onih sadržaja s Interneta koje trebate. Možete i odabrati informacije s više web-stranica te ih izrezati za ispis na jednom listu papira ili spremanje u PDF datoteku.

CREATIVE PARK PREMIUM


Ova usluga na mreži omogućava preuzimanje i ispis fotografija, ilustracija i dizajna međunarodno priznatih fotografa i umjetnika. Možete izrađivati profesionalne čestitke, kalendare i zapanjujuće 3D modele od papira.

Štedite energiju


Značajka automatskog isključivanja isključit će pisač ako ga ne koristite određeno vremensko razdoblje - štedeći vam energiju. Značajka automatskog uključivanja ponovno će uključiti pisač kada započnete s ispisom. Tihi način rada značajno će smanjiti buku, nudeći gotovo bešuman rad kod kuće.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG2550, njegovim značajkama i mogućnostima.

Convenient and easy to replace

Praktično rješenje i jednostavna zamjena

High resolution photo printing

Ispis fotografija visoke razlučivosti

High resolution scanning

Skeniranje visoke razlučivosti

Optional high yield inks

Opcionalne tinte visokog učinka

One-stop creative software

Svestrani kreativni softver

Smart web printing

Pametni ispis s interneta

Turns on when you start printing

Uključuje se kad započnete s ispisom

Near silent printing at home

Gotovo bešuman rad kod kuće

  • Višenamjenski pisač – PIXMA MG2550
  • Spremnici FINE
  • Kabel za napajanje
  • CD-ROM za postavljanje
  • Priručnici i drugi dokumenti

Pisači vrhunske kvalitete

Jedinstven način ispisa i tehnologije tinte koje koriste pisači PIXMA rezultiraju izvanrednim, kvalitetnim ispisima.

quality-banner-310x180_v2.png

Saznaj, istraži