RF 85mm F1.2L USM DS
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Nadiđite detalje i snimite istinski dug objekta s objektivom koji se odlikuje iznimnim radnim značajkama i pouzdanošću, kao i optičkim premazom za prijenos učinka zamućenja na potpuno novu razinu.

Galerija

Oštrina sa stilom – za zaista važne portrete

Definirajte i razradite svoju kreativnu viziju s ovim profesionalnim objektivom za portretiranje serije L koji se odlikuje nevjerojatnom oštrinom, fokusiranjem AF visokih performansi, legendarnom kvalitetom izrade i novim premazom DS za vrhunska svilenkasta i uglađena zamućenja.

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Features & Benefits

Odličan objektiv za...

Great for portraits

Odlično za portrete

Žarišna duljina od 85 mm idealna je za privlačne portrete, a stvara elegantne i detaljne rezultate ugodne perspektive i bez izobličenja.

Superb bokeh with stunning optical precision

Vrhunsko zamućenje s nevjerojatnom optičkom preciznošću

Budući da omogućuje vrhunsko zamućenje zahvaljujući jedinstvenom premazu DS tvrtke Canon te se odlikuje F1.2 kružnim otvorom blende s 9 listića, objektiv je idealan za snimanje kreativnih slika.

Advanced lens elements and coatings

Napredni elementi objektiva i premazi

U objektivu se primjenjuje posebna optika Blue Spectrum Refractive (BR) koja poništava aberacije boja, dok zaobljeni asferični element i premaz ASC objektiva sprječavanje odsjaja i sjena

Razlika zaglađivanja zamućenja

Objektiv RF 85mm F1.2L USM DS jedinstveni je objektiv odličnih radnih značajki koji pruža kombinaciju predivno uglađenog zamućenja pozadine izvan fokusa i iznimno brz otvor blende za kreiranje portreta koji oduzimaju dah.

Oštrina sa stilom

Pogledajte dalje od detalja i snimite istinski duh objekta objektivom koji osigurava iznimne performanse i pouzdanost. Provjerite djelovanje premaza DS i izvan uvjeta slabog osvjetljenja, s vrhunskim glatkim zamućenjem kada pozadina ima kreativni potencijal.

Način djelovanja premaza DS

Premaz DS (Defocus Smoothing) tvrtke Canon daje mekan i jedinstven učinak zamućenja, pri čemu se prvobitno oštar obris na neizoštrenoj slici dodatno iznimno glatko zamućuje. Tvrtka Canon taj je učinak postigla optikom objektiva RF 85mm F1.2L USM i primjenom tehnologije depozicije iz parovitog stanja za kontrolu količine svjetla koja prolazi u objektiv.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Brzi USM motor i kontrolni prsten objektiva

Zahvaljujući velikoj brzini RF sustava za montiranje, RF 85mm F1.2L USM brzo fiksira subjekt, dok kontrolni prsten objektiva pruža dodatnu kontrolu nad postavkama.

Ostvarite svoju kreativnu viziju

Sustav EOS R naslijedio je sve prednosti sustava EOS, kao i vlastiti asortiman objektiva, a pruža potpunu kompatibilnost s postojećom EF i EF-S optikom s pomoću adaptera te asortimanom bljeskalica Speedlite i dodatnom opremom.

Pogledajte videozapis

Specifikacije

Premaz DS

Zaglađivanje zamućenja daje izniman efekt zamućenja

BR optika

Za vrhunsku kontrolu nad aberacijama

Asferični i UD elementi

Za izvanredno oštre slike

Ultrazvučni motor (USM)

Za uglađen, brz i gotovo nečujan rad

ASC (Air Sphere premaz)

Za sprječavanje odsjaja i sjena

Kontrolni prsten objektiva

Za dodatnu kontrolu na ISO vrijednosti, otvorom blende i zatvaračem

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Specifications

Prije prve upotrebe objektiva DS

1 Kako biste koristili ovaj objektiv za sustave EOS R ili EOS RP, potrebna je kompatibilna verzija programskih datoteka. S web-mjesta tvrtke Canon preuzmite najnovije programske datoteke za fotoaparat i instalirajte ih.

2 Prijenos svjetla u perifernom dijelu objektiva smanjuje se zbog DS premaza pa je zato svjetlina objektiva s maksimalnim otvorom blende oko 1⅓ koraka tamnija nego s maksimalnim otvorom blende od f/1.2. Nakon što fotoaparat ažurirate najnovijim programskih datotekama, kontrola ekspozicije u načinu rada automatske ekspozicije izvršavat će se pravilno.

WITB

Sadržaj pakiranja

Sve potrebno za vrhunsko kreativno portretiranje

RF 85mm F1.2L USM DS

Sjenilo za objektiv ET-89

Poklopac za objektiv E-82II

Poklopac za zaštitu objektiva od prašine RF

Meka torbica LP1424

U rukama profesionalaca...

Otkrijte kako objektivi RF 85mm F1.2L USM i RF 85mm F1.2L DS USM rade u raznim situacijama snimanja u rukama profesionalaca tvrtke Canon.

Prikaz svih članaka
Telephoto lens range packshots

Telefoto objektivi

S telefoto objektivima iz daljine možete snimati sportove, divlje životinje i događaje, bez utjecaja na događanja. Pregledajte telefoto objektive tvrtke Canon i prepustite se kreativnosti.

Saznajte više

Povezani proizvodi