Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Kompaktan i cijenom pristupačan, objektiv EF-S 18 - 55 mm f/3,5 - 5,6 IS II idealan je standardni objektiv za zumiranje za opću namjenu. Njegova stabilizacija slike u četiri koraka omogućava izvrsne rezultate pri slabom osvjetljenju.

Prednosti

  • Lagan, kompaktan dizajn
  • Širokokutni do kratki telefoto raspon
  • Stabilizacija slike u četiri koraka
  • Asferični elementi objektiva za kontrolu nad izobličenjem
  • Udaljenost fokusiranja od 0,25 m
  • Super Spectra premazi
  • Kružna opna otvora blende
  • Vrlo brzo automatsko izoštravanje

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Cijenom pristupačan, objektiv za zumiranje iznimne kvalitete


EF-S 18 - 55 mm f/3,5 - 5,6 IS II je vrlo kvalitetan standardni objektiv za zumiranje koji će se svidjeti svim fotografima koji ne vole sa sobom nositi mnogo opreme. Uz ekvivalentu fokusnu duljinu od 29 - 88 mm u 35-milimetarskom modelu široki domet zuma objektiva pogodan je uglavnom za opće korištenje. Za snimke s približavanjem, radna udaljenost iznosi samo 0,25 m (25 cm) kroz cijeli raspon zuma.

Stabilizator slike


EF-S 18 - 55 mm f/3,5 - 5,6 IS II ima tehnologiju stabilizacije slike tvrtke Canon koja vrši kompenzaciju u četiri koraka kako bi se smanjila mogućnost nastanka zamućenja slike. To fotografima omogućava korištenje do četiri puta sporije brzine zatvarača od uobičajenih, što je idealno za snimanje pri slabijem osvjetljenju, a pritom ne dolazi do većeg zamućenja slike.

Asferični objektiv sa Super Spectra zaštitnim slojem


Super Spectra zaštitni sloj suzbija nastanak odbljeska i lažnih slika apsorpcijom svjetlosti koja se odbija od senzora fotoaparata ili unutarnjih elemenata objektiva i omogućava ravnotežu boje, te slike s oštrim jakim kontrastom. Asferični objektiv daje jasne slike s jakim kontrastom - čak i kada je otvor blende potpuno otvoren.

Kružni otvor


Za snimke sa širokim otvorom blende, kružna opna otvora blende daje uglađeno, jednoliko zamućivanje pozadine, što pomaže pri naglašavanju objekata u prednjem planu i uklanjanju smetnji.

Bezolovno staklo


Pri izradi modela EF-S 18 - 55 mm f/3,5 - 5,6 IS II, koristi se samo ekološki prihvatljivo bezolovno staklo.

Dodatna oprema


EF-S 18 - 55 mm f/3,5 - 5,6 IS II ima poklopac za objektiv i poklopac protiv prašine. Sjenilo za objektiv (EW-60C) i meka torbica za objektiv (LP814) dostupni su kao dodatna oprema po izboru.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II, njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Related Products