Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

Kompaktne dimenzije s moćnim rasponom zumiranja od 11 x - to je idealni objektiv sa zumiranjem za fotografe u pokretu. Sjajne performanse u uvjetima slabog osvjetljenja jamči stabilizator slike s kompenzacijom za 4 stupnja trajanja ekspozicije.

Prednosti

  • Objektiv sa zumiranjem 11 x - 18 - 200 mm
  • Stabilizator slike s kompenzacijom od 4 stupnja
  • Automatsko detektiranje pomicanja fotoaparata i stativa
  • Mala udaljenost fokusiranja od 0,45 m
  • Asferični elementi i UD staklo
  • Super-Spectra premazi leće kompenziraju nastanak dvostruke slike i odbljesaka
  • Zaključavanje zumiranja održava minimalnu veličinu
  • Kružni otvor blende za privlačno zamućenu pozadinu

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

Kompaktan, brz i lagan


EF-S 18-200 mm f/3.5-5.6 IS kompaktni je EF-S objektiv s velikim povećanjem pribl. 11 x. Ima omjer zumiranja 18-200 mm (ekvivalentna duljina fokusa za 35 mm film je 29-320 mm) te maksimalni otvor blende f/3.5-5.6. Namijenjen je početnicima i naprednim amaterskim fotografima koji traže objektiv s optičkom stabilizacijom slike i velikim rasponom duljine fokusa. Težak je samo 595 g i ima dimenzije 78,6 x 102 mm. Objektiv nudi minimalnu udaljenost fokusiranja od 0,45 m u svim položajima zumiranja.

EF-S 18-200 mm f/3.5-5.6 IS dizajniran je isključivo za upotrebu s EOS fotoaparatima koji imaju držač za montiranje EF-S objektiva - u što se ubrajaju EOS 50D, EOS 1000D, EOS 450D i raniji modeli.

Asferični i UD elementi


Visoku kvalitetu slike jamče dvije izrazito precizne asferične leće koje korigiraju aberaciju, uključujući i zakrivljenost polja te iskrivljenje. Kromatska aberacija česta kod snimanja širokokutnim objektivom također se kompenzira dvama UD lećama, što osigurava optimalnu kvalitetu slike i jasne pojedinosti na cijelom prostoru slike.

Super-Spectra premaz


Patentirani premaz tvrtke Canon za elemente objektiva minimizira pojavu dvostruke slike i odbljeska koje uzrokuje refleksija svjetla sa senzora za sliku u fotoaparatu i unutarnje površine objektiva. Prijenos svjetla se poboljšava, a refleksije se reduciraju kako bi se dobile jasne i oštre slike.

Stabilizator slike s kompenzacijom od 4 stupnja


Optički stabilizator slike s kompenzacijom 4 stupnja ekspozicije - posebno dizajniran za specifični raspon duljine fokusa na objektivu - kompenzira zamućenje slike do kojeg može doći tijekom snimanja iz ruke ili pri većem trajanju ekspozicije. Automatska detekcija pomicanja fotoaparata osigurava učinkovitost performansi prilikom praćenja ljudi ili objekata u pokretu. Budući da se sustav za stabilizaciju slike nalazi u objektivu, rezultati su vidljivi u tražilu prilikom kadriranja.

Trajna kvaliteta izrade i optika bez olova


Dizajniran za velika radna opterećenja, EF-S 18-200 mm f/3.5-5.6 IS koristi pogodnosti čvrstog dizajna koje odgovaraju suvremenim fotografima. Tijekom cijelog postupka izrade objektiva korišteno je staklo koje ne sadrži olovo te ne škodi okolišu.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS, njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Related Products

Telefoto objektivi

Zahvaljujući većim žarišnim duljinama, možete se približiti objektu bez utjecaja na prizor.