Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Istinska sloboda kadriranja pomoću laganog i kompaktnog objektiva s brzim izoštravanjem. EF - S 17 - 85 mm f/4 - 5,6 IS USM sjajan je višenamjenski objektiv za EOS fotoaparate s EF-S držačem.

Prednosti

  • Izrazito velik raspon zumiranja za EF-S fotoaparate
  • Izvrsna kvaliteta slike
  • Lagan i kompaktan
  • Stabilizator slike - kompenzacija do 3 stupnja duljine ekspozicije
  • Brz i gotovo nečujan USM automatski fokus
  • Super Spectra premazi
  • Kružni otvor
  • Dodatno ekskluzivno sjenilo objektiva

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Višenamjenski objektiv sa stabilizatorom slike


EF-S 17 - 85 mm f/4 - 5,6 IS USM nudi učinkoviti raspon duljine izoštravanja od 27 - 136 mm u formatu 35 mm. To nudi mnoštvo mogućnosti kadriranja i čini ga savršenim višenamjenskim objektivom koji vam omogućuje izražavanje kreativnosti u velikom broju situacija prilikom fotografiranja.

Lagan i brz


Malih dimenzija i lagan, objektiv EF-S 17 - 85 mm f/4 - 5,6 IS USM idealan je za fotografiranje u pokretu i na putovanjima, kada nije praktično nositi torbu punu opreme. Njegov prstenasti USM radi u kombinaciji s EOS fotoaparatima s EF-S držačem i omogućuje izrazito brzo i prediktivno praćenje, s mogućnošću ručnog dotjerivanja izoštravanja u bilo kojem trenutku.

Stabilnost


Tehnologija stabiliziranje slike kompenzira čak tri stupnja duljine ekspozicije dajući objektivu efektivni najveći otvor blende od f1,4 - 2,0 što je sjajno za fotografiranje iz ruke te fotografiranje u uvjetima slabe osvijetljenosti.

Dizajniran za digitalno


Dizajniran posebno za digitalno fotografiranje ovaj objektiv ima leću posebnog oblika i Super Spectra premaz koji prigušuje pojavu dvostruke slike i odbljeska uzrokovanog refleksijom svjetla na senzoru fotoaparata. Posebno dodatno sjenilo objektiva može dodatno smanjiti pojavu odbljeska.

Zamućivanje pozadine


Kružni otvor blende omogućuje privlačno zamućenje pozadine prilikom fotografiranja s velikim otvorom blende. To je idealno za dobivanje dojma dubine i izdvajanje objekta ili modela iz pozadine.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Related Products