Canon EF 24mm f/2.8 IS USM

EF 24mm f/2.8 IS USM

Objektiv od 24 mm s fiksnom žarišnom duljinom s velikim maksimalnim otvorom f/2,8 koji je savršen za pejzaže, putovanja i dokumentarnu fotografiju. Stabilizacija slike pomaže pri slabom osvjetljenju, a USM AF izoštrava brzo i tiho.

EF 24mm f2.8 IS USM

Prednosti

  • Širokokutni objektiv od 24 mm (ekvivalentan onome od 38 mm sa senzorima APS-C veličine).
  • Veliki maksimalni otvor blende f/2,8.
  • Stabilizator slike s četiri koraka.
  • Ultrazvučni mehanizam automatskog izoštravanja.
  • Mala udaljenost fokusiranja od 0,2 m
  • Kružni otvor blende za meko zamućenje pozadine.
  • Super Spectra premazi smanjuju odsjaj.

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF 24mm f/2.8 IS USM

Snimajte pri slabom osvjetljenju

Maksimalni otvor blende f/2,8 omogućava fotografiju iz ruke na dostupnom svjetlu bez korištenja bljeskalice. Stabilizacija slike omogućava brzine zatvarača do četiri koraka sporije od uobičajenih bez rizika od efekata trešnje fotoaparata.

Brzo, tiho automatsko izoštravanje

Ultrazvučni motor za automatsko izoštravanje (USM) pruža brzo i gotovo nečujno izoštravanje. Potpuna ručna kontrola izoštravanja omogućava preciznu prilagodbu bez promjene načina rada izoštravanja.

Mala udaljenost izoštravanja

Približite se subjektu zahvaljujući maloj udaljenosti izoštravanja od 0,2 m i uživajte u dramatičnoj širokokutnoj perspektivi.

Dizajn koji štedi prostor

Mase samo 280 g i dimenzija 68,4 mm x 55,7 mm, EF 24 mm f/2,8 IS USM tvrtke Canon predstavlja objektiv koji možete nositi svuda sa sobom. Odličan je za reportažne primjene i fotografiranje na putovanjima.

Dizajniran za odličnu kvalitetu slike

Kružni otvor blende sa sedam listića pruža predivno zamućenje, dok Super Spectra premaz smanjuje odsjaj. Klasični dizajn EF 24 mm f/2,8 IS USM objektiva tvrtke Canon s fiksnom žarišnom duljinom izobličenje i aberacije koje mogu narušiti kvalitetu slike svodi na najmanju mjeru.

Područje primjene

Prijenosni širokokutni objektiv s fiksnom žarišnom duljinom za reportažne primjene, fotografiranje pejzaža i fotografiranje na putovanjima.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 24mm f/2.8 IS USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu. 

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.