Canon EF 14mm f/2.8L II USM

EF 14mm f/2.8L II USM

Profesionalni širokokutni objektiv EF od 14 mm f/2,8L II USM koristi UD i asferične elemente za postizanje vrhunske kvalitete slike. Maksimalni otvor objektiva f/2,8 jamči izvrsne rezultate pri slabom osvjetljenju.

EF 14mm f2.8L II USM

Prednosti

  • Model L-serije sa zaštitom od prašine i vlage
  • Otvor objektiva f/2,8
  • Asferični elementi i UD staklo
  • Ring USM autofokus sa stalnom mogućnošću ručnog podešavanja fokusa
  • Kružni otvor
  • Super Spectra zaštitni slojevi smanjuju pojavu zamućenja i odbljeska

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF 14mm f/2.8L II USM

Nova perspektiva


EF 14 mm f/2,8L II USM pokriva zadivljujućih 114° vidnog polja koje je čak veće od vidnog polja ljudskog oka. Idealan je za snimanje skučenih prostora, velikih predmeta izbliza te prekrasnih krajolika i može ju se koristiti za dobivanje dojma odvojenosti bliskih predmeta od pozadine.

Konstrukcija serije L


Poput svih objektiva L serije EF 14mm f/2,8L II USM kombinira preciznu optiku s nenadmašenom kvalitetom forme i lakoćom korištenja. Zaštita od prašine i vlage nudi naprednu zaštitu od vremenskih nepogoda, čak i u oštrim vremenskim uvjetima.

Otvor objektiva f/2,8


Maksimalni otvor objektiva od f/2,8 omogućava brze snimke bez bljeskalice pri slabom osvjetljenju, te dobru dubinu i kontrolu polja.

Asferični i UD objektivi


Za postizanje najboljih vizualnih rezultata objektiv sadrži dvije vrste posebnih elemenata: asferične elemente za ispravljanje sfernih aberacija, a Super UD (ultra-niska disperzija) elementi za onemogućavanje loma svjetlosti. Rezultat je jasna slika s jasnim kontrastom bez poremećaja u svakom dijelu kadra.

Prstenasti USM autofokus s ručnim premošćenjem


Canonov USM sustav autofokusa koristi ultrasonične vibracije kako bi u radu bio točan i gotovo nečujan s izvrsnim statičkim momentom. Ručno dotjerivanje izoštravanja pomoću velikog prstena koji se ne okreće tijekom automatskog izoštravanja omogućuje fotografima da odmah počnu s finim ugađanjem oštrine snimke.

Super Spectra premaz


Super Spectra premazi pomažu u održavanju precizne ravnoteže boje i visokog kontrasta te u prigušivanju odbljeska i pojave dvostruke slike apsorbirajući svjetlo koje se možda odražava s unutarnjih elemenata leće i digitalnih EOS senzora.

Kružni otvor


Kružni otvor objektiv a daje ujednačeni bokeh (pozadinsko zamućenje) - idealno rješenje za izdvajanje predmeta pri snimanju s velikim otvorom ili portretiranje.

Dodaci


EF 14 mm f/2,8L II USM sadrži zaštitu za prednji dio nosača objektiva, te poboljšava kontrast i sprječava vinjetiranje. Poklopac za objektiv i meki spremnik se dobivaju.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 14mm f/2.8L II USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Related Products

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu. 

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.