FINE cartridges

TINTA PIXMA

SPREMNICI PIXMA FINE

Kako bi se dobili odlični ispisi i dokumenti proizvedeni uz maksimalnu učinkovitost, spremnik s tintom FINE za tintne pisače PIXMA pruža vrhunsku kvalitetu uz praktičnost „sve u jednom“ i minimalan trud.

Zašto spremnici s tintom FINE?

Spremnik s tintom FINE za tintne pisače PIXMA tvrtke Canon sadrži punu paletu boja potrebnih za izradu ispisa i dokumenata zapanjujuće kvalitete. Tinte i ispisna glava kombiniraju se u jednu praktičnu jedinicu, koju jednostavno možete zamijeniti u roku od nekoliko sekundi. Sustav spremnika FINE pruža i velike brzine ispisivanja, kad je važna svaka sekunda.

Canon Camera

Jednostavno postavljanje, jednostavna zamjena

Sustav tinte FINE tvrtke Canon dizajniran je imajući na umu korisnika. Uz samo jednu ili dvije jedinice koje treba promijeniti, ovisno o pisaču, to znači da se manje vremena troši na održavanje, pa se više vremena može potrošiti na ispisivanje. Sam spremnik s tintom jednostavno se zaključava jednim pritiskom, što se potvrđuje zvučnim signalom ili zvukom „klik“ kad sjedne na mjesto. Možete krenuti!

Vrhunska kvaliteta i dugotrajnost, bez obzira na zadatak

Sustav tinte FINE sadrži pigmentne tinte i tinte na bazi topivih bojila koje upotrebljavaju našu tehnologiju ChromaLife 100. To znači da će ispisi zajamčeno trajati do 100 godina. Sustav FINE odlično je sveobuhvatno rješenje za ispisivanje. Zapravo, nije samo savršen za ispisivanje fotografija, već i za čestitke, preslikače za majice te za bilo koji umjetnički dizajn ili rukotvorinu.

Canon Camera

Tinta prema seriji modela

Trebate pomoć u pronalaženju tinte?

Otkrijte odgovarajuću tintu, toner ili papir za svoj pisač tvrtke Canon.