Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

i-SENSYS LBP7660Cdn

Obuhvaćajući maksimalnu produktivnost i sukladnu energetsku učinkovitost, model i-SENSYS LBP7660Cdn pruža praktičnost laserskog ispisa u boji radnim grupama koje imaju mnogo posla.

Prednosti

  • Laserski crno-bijeli i ispis u boji brzinom od 20 ppm
  • Razlučivost ispisa od 9600 x 600 dpi
  • Standardna memorija kapaciteta 768 MB
  • Intuitivna upravljačka ploča
  • PCL5c/6 i opcionalna podrška za Adobe® Postscript
  • Gigabitni Ethernet
  • Energetski učinkovit
  • Laka zamjena spremnika s tonerom

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

Laserski uređaj za ispis u boji odličnih radnih značajki


Osigurajte maksimalnu produktivnost radnim grupama s mnogo posla zahvaljujući ovom modernom laserskom pisaču za ispis u boji. Dovoljno kompaktan da ga držite na stolu, korisnicima pruža praktičnost pisača nadohvat ruke koji brzo pruža ispis profesionalne kvalitete - 20 stranica u minuti i u boji i crno-bijelo. Tehnologije Quick First-Print tvrtke Canon osiguravaju kratko vrijeme čekanja dokumenata.

Profesionalna kvaliteta ispisa


Vrlo kvalitetne rezultate i-SENSYS LBP7660Cdn postiže zahvaljujući razlučivosti od 9600 x 600 dpi dodatno poboljšanoj funkcijom za automatsko poboljšanje slike koja pruža savršenu završnu obradu svakog ispisanog dokumenta. Pisač ima memoriju od 768 MB kao standard, što znači da ima dovoljno velik kapacitet da se nosi s velikim, složenim dokumentima i grafikama, kao i zahtjevima mrežnog ispisa.

Lak za korištenje


Čak će se i neiskusni korisnici uvjeriti u jednostavnost korištenja ovog laserskog pisača u boji. Intuitivni LCD zaslon s 5 redaka olakšava podešavanje uređaja i kretanje kroz razne postavke.

Velik izbor priključaka


Model i-SENSYS LBP7660Cdn bez problema će se uklopiti u poslovne operacije zahvaljujući podršci za standardni PCL5c/6 i opcionalni Adobe® Postscript ispis. Uz ugrađenu gigabitnu Ethernet vezu može obrađivati velike količine dokumenata i osigurati optimalne mrežne radne značajke.

Energetska učinkovitost koja štedi novac


Superiorna energetska učinkovitost modela i-SENSYS LBP7660Cdn omogućava smanjenje troškova - kao i negativnog utjecaja na okoliš. Sukladan standardu Energy Star, troši samo 1 W u stanju mirovanja i ima nisku tipičnu potrošnju energije (TEC), 0,9 kWh, što ga čini jednim od energetski najučinkovitijih uređaja u klasi. Uz ugrađenu značajku automatskog obostranog ispisa možete smanjiti količinu papira koju koristite, čime nećete samo uštedjeti novac nego ćete i pomoći u zaštiti okoliša.

Jednostavnost upravljanja


Uz cijenom pristupačan "sve u jednom" spremnik u boji - koji sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje - pisač gotovo da ne treba nikakvo održavanje. Spremnik je lako zamijeniti u roku od nekoliko sekundi, i to uredno. Ako koristite originalni spremnik tvrtke Canon za laserske pisače, možete biti sigurni da će vaš pisač biti poput novoga.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP7660Cdn, njegovim značajkama i mogućnostima.

PCL Printing

PCL ispis

Optional PostScript Printing

Opcionalni PostScript ispis

USB connection

USB veza

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionalna kaseta za papir

User friendly LCD display

Korisniku prilagođen LCD zaslon

High colour print quality

Vrlo kvalitetan ispis u boji

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Sljedeći koraci

Rješenja za mobilne uređaje

Jednostavno ispisujte s mobilnih uređaja

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan