Canon i-SENSYS LBP6780x

i-SENSYS LBP6780x

Istaknuti crno-bijeli A4 laserski pisač tvrtke Canon pruža ispis brzinom od 40 ppm. Uz podršku za mrežu, MEAP platformu i robustan dizajn, jednostavno se integrira u urede i radne grupe koje imaju mnogo posla.

Prednosti

  • Profesionalni crno-bijeli laserski ispis brzinom od 40 ppm
  • Razlučivost ispisa do 1200 x 1200 dpi
  • Nema čekanja uz tehnologiju brzog prvog ispisa
  • Kratko vrijeme do prvog ispisa od 8,6 sekundi
  • Ugrađeni MEAP
  • Kapacitet papira do 1600 listova
  • Automatski obostrani ispis
  • Podrška za mrežu

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS LBP6780x

Višenamjenski pisač jednostavniji za integraciju


MEAP - naša Java platforma za razvoj aplikacija ugrađena je pa se model LBP6780x može uklopiti u rješenja kao što je uniFLOW, čime se pojednostavljuje upravljanje ispisom uz istovremeno smanjenje troškova.

Potpuno rješenje za ispis za radne grupe


Pružajući brzinu od 40 ppm, istaknuti crno-bijeli laserski uređaj tvrtke Canon idealan je za korporacijske urede i radne grupe koje imaju mnogo posla te trebaju produktivan, robusni pisač odličnih radnih značajki.

Dosljedno vrhunski rezultati


Profesionalni ispis svaki put. Uz razlučivost ispisa do 1200 x 1200 dpi, pisač ima memoriju od 768 MB kao standardnu opciju radi podrške za složeni, mrežni ispis. Ugrađena gigabitna Ethernet veza omogućava jednostavnu mrežnu integraciju, čime se olakšava dijeljenje resursa za ispis i rukovanje zahtjevnim radnim opterećenjima. Model LBP6780x podržava i standardni PCL5e/6 i Adobe® Postscript ispis.

Poboljšajte svoju produktivnost


Model LBP6780x pruža kratko vrijeme do prvog ispisa od samo 8,6 sekundi i brzu aktivaciju iz stanja mirovanja, tako da ne morate dugo čekati ispis dokumenata.

Velika zaliha papira


Kaseta za 500 listova i odlagač za 100 listova dio su standardne opreme pa se model LBP6780x može konfigurirati za ukupnu zalihu papira od 1600 listova.

Jednostavan za korištenje


LCD zaslon s 5 redaka i značajka za uštedu vremena koja omogućava ispis datoteka s USB memorije čine ovaj pisač jednostavnim za rukovanje. Spremnik "sve u jednom" tvrtke Canon - koji sadrži toner i sve osnovne dijelove - može se zamijeniti u roku od nekoliko sekundi, a opcionalni spremnik s tonerom veće iskoristivosti omogućava ispis više od dvostruke količine stranica, čime se osigurava kontinuirani ispis.

Automatski obostrani ispis


Kako bi dokumenti imali profesionalan izgled, model LBP6780x automatski ispisuje s obje strane dokumenta, čime se štedi papir i smanjuju energetski troškovi.

Zaštita


Zaštitite svoje informacije naprednim značajkama koje su dostupne i kod modela naših višenamjenskih pisača imageRUNNER ADVANCE. Među njima su sukladnost s protokolom IPSec i standardom LAN IEEE 802.1x Uz opcionalni zaštićeni ispis u poštanski sandučić, povjerljiv materijal neće dospjeti u pogrešne ruke.

Dizajn koji štedi energiju


Model LBP6780x omogućava manji utjecaj na okoliš zahvaljujući tipičnoj potrošnji energije (TEC) vodećoj u klasi, čime se podržavaju nastojanja vezana uz zaštitu okoliša i održivost te smanjuju troškovi rada.
* TEC predstavlja tipičnu količinu struje koju uređaj potroši tijekom jednog tjedna. Testnu metodologiju određuje standard Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP6780x, njegovim značajkama i mogućnostima.

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

Korisniku prilagođen LCD zaslon

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

Optional Secure print

Opcionalni sigurni ispis

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

+2 Optional Paper Cassette

+2 opcionalne kasete za papir

PCL Printing

PCL ispis

PostScript Printing

PostScript ispis

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Sljedeći koraci

Rješenja za mobilne uređaje

Jednostavno ispisujte s mobilnih uređaja

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan

3 Year Warranty Promotion

Slike proizvoda služe isključivo u ilustracijske svrhe. Određene funkcije su opcionalne. Pojedinosti potražite u specifikacijama proizvoda ili ih zatražite od prodajnog predstavnika tvrtke Canon.