Canon i-SENSYS LBP6670dn

i-SENSYS LBP6670dn

Ovaj izuzetno produktivni crno-bijeli laserski pisač s funkcijom obostranog ispisa možete jednostavno uklopiti u gotovo bilo koje okruženje zahvaljujući njegovim opsežnim mogućnostima mrežnog povezivanja te podršci za PCL i opcionalnoj podršci za Postscript.

Prednosti

  • 33 ppm, vrijeme prvog ispisa 6 sekundi
  • Razlučivost ispisa od 1200 x 1200 dpi
  • Ugrađena memorija kapaciteta 512 MB
  • Intuitivna upravljačka ploča
  • PCL5e/6 i opcionalna podrška za Adobe® Postscript
  • Gigabitni Ethernet
  • Energetski učinkovit
  • Obostrani ispis
  • Laka zamjena spremnika s tonerom

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS LBP6670dn

Budite produktivniji


Idealan za maksimalno povećanje produktivnosti zaposlenih radnih grupa, moderni i-SENSYS LBP6670dn dovoljno je kompaktan da se drži na radnom stolu. Korisnicima je na raspolaganju praktičnost koju osigurava crno-bijeli laserski pisač nadohvat ruke koji pruža profesionalni ispis dokumenata velikom brzinom od 33 stranice u minuti. Vrijeme se ne gubi niti na čekanje dokumenata zahvaljujući kratkom vremenu prvog ispisa od samo 6 sekundi ili manje.

Vrlo kvalitetan laserski ispis


Osigurajte svojim poslovnim dokumentima dodatni dojam uz jasan, crni tekst i oštre, privlačne grafike. Uz razlučivost ispisa do 1200 x 1200 dpi model i-SENSYS LBP6670dn osigurava najkvalitetniju završnu obradu za sve vaše zadatke. Uz standardnu memoriju od 512 MB pisač može zadovoljiti zahtjeve mrežnog ispisa, kao i ispis velikih, složenih dokumenata i grafika uz izražene detalje.

Jednostavan za korištenje


Jednostavan za korištenje, čak i kada su u pitanju neiskusni korisnici, pisač ima intuitivni LCD s 5 redaka koji olakšava postavljanje i kretanje kroz postavke.

Neprimjetna mrežna integracija


i-SENSYS LBP6670dn dijeljenje ispisa na mreži čini brzim i jednostavnim. Ima ugrađenu gigabitnu Ethernet vezu za brzi ispis zahtjevnih velikih količina dokumenata bez narušavanja mrežnih radnih značajki. Osim toga, podržava standardni PCL5e/6 i opcionalni Adobe® Postscript ispis radi jednostavne integracije u postojeći radni tijek ispisa.

Štedite energiju i smanjite troškove


Smanjite troškove papira i količinu otpada zahvaljujući automatskom obostranom ispisu. Velik izbor značajki koje štede energiju pomaže u smanjenju tekućih troškova. i-SENSYS LBP6670dn ima Energy Star certifikat i troši samo 1 W u stanju mirovanja. Uz tipičnu potrošnju energije (TEC) od samo 1,3 kWh, jedan je od najučinkovitijih pisača u svojoj klasi.

Nezahtjevno održavanje


Kako bi se osiguralo maksimalno vrijeme rada i minimalno održavanje, pisač ima ekonomični spremnik "sve u jednom" - sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje. Spremnik je lako zamijeniti u roku od nekoliko sekundi, i to uredno. Ako koristite originalni spremnik tvrtke Canon za laserske pisače, možete biti sigurni u stalnu visoku kvalitetu ispisa.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP6670dn, njegovim značajkama i mogućnostima.

PCL Printing

PCL ispis

Optional PostScript Printing

Opcionalni PostScript ispis

USB connection

USB veza

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionalna kaseta za papir

User friendly LCD display

Korisniku prilagođen LCD zaslon

High print quality

Vrlo kvalitetan ispis

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Sljedeći koraci

Rješenja za mobilne uređaje

Jednostavno ispisujte s mobilnih uređaja

Easy Service Plan

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.