Canon i-SENSYS LBP253x

i-SENSYS LBP253x

Ovaj brzi, kompaktni crno-bijeli A4 laserski pisač ističe se kvalitetom, jednostavnošću i vrijednošću za uložni novac. Ima dodirni zaslon u boji, NFC i mnoštvo prilagodljivih opcija za povezivanje.

Prednosti

  • Kompaktan i robustan crno-bijeli A4 laserski pisač s tehnologijom NFC, idealan za male radne skupine
  • Izrađuje vrlo kvalitetne dokumente produktivnom brzinom od 33 ppm
  • Jednostavno rukovanje putem intuitivnog dodirnog zaslona u boji
  • Dosljedna pouzdanost i kvaliteta zahvaljujući višenamjenskom spremniku s tonerom tvrtke Canon
  • Ispisujte izravno s bilo kojeg kompatibilnog tableta ili pametnog telefona uz NFC Touch & Print
  • Uživajte u ispisivanju bez upotrebe računala izravno s USB flash memorije
  • Sigurno ispisujte povjerljive dokumente uz zaštitu PIN kodom
  • Podrška za ispisivanje s mobilnih uređaja i iz računalnog oblaka uz AirPrint™, Mopria i Google Cloud Print
  • Besplatna aplikacija tvrtke Canon uz koju ćete izvući najbolje iz iOS i Android uređaja
  • Podrška za mrežu i radni proces obuhvaća Wi-Fi, PCL5e/6, Adobe® Postscript™ i uniFLOW

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS LBP253x

Savršen uvod u ispisivanje unutar radnih skupina


Mali timovi primijetit će kako je brzo i lako ispisivati vrlo kvalitetne dokumente ovim impresivno opremljenim crno-bijelim A4 laserskim pisačem. Privlačan dizajn i kompaktne dimenzije uređaja i-SENSYS LBP253x idealne su za okruženja za kontakt s korisnicima i užurbane urede. Brže ćete dovršavati svakodnevne zadatke uz ispisivanje brzinom od 33 ppm i mogućnost pokretanja ispisivanja iz stanja mirovanja ili pripravnosti u roku od samo nekoliko sekundi.

Intuitivno rukovanje


Ostvarivat ćete odlične rezultate odmah po vađenju iz pakiranja jer LBP253x ima intuitivan dodirni zaslon dijagonale 8,9 cm. On vam pruža pametne značajke pisača koje štede vrijeme uz samo dodir ili dva: tako čak i neiskusni korisnici lako mogu iskoristiti puni potencijal uređaja LBP253x. Dosljedna pouzdanost i čuvena kvaliteta očituju se i pri svakoj zamjeni tonera zahvaljujući dizajnu spremnika sve-u-jednom tvrtke Canon koji se lako mijenja - dostupan je i u dugotrajnijoj verziji koja pruža veliki učinak.

Odlična podrška za mobilne uređaje i računalni oblak


Zaposlenici u današnje vrijeme uživaju u fleksibilnosti jednostavnog kretanja između lokacija i uređaja. No bez obzira na to kako i gdje odlučite raditi, LBP253x uvijek će biti spreman i pristupačan. Ispisujte s iPhone® ili iPad® uređaja koristeći Apple AirPrint™ ili s Android/Google uređaja uz Mopria kompatibilnost. Za organizacije koje koriste Google na radnom mjestu, LBP253x pruža podršku za Google Cloud Print.

S lakoćom uspostavite vezu i ispisujte


Ako želite dodatnu jednostavnost i prilagodljivost, zašto ne biste koristili Touch & Print NFC povezivanje koje pruža LBP253x? Uparite bilo koji kompatibilni mobilni uređaj a zatim ispisujte izravno koristeći aplikaciju Canon PRINT Business: tako je jednostavno. Umjesto toga, možete odabrati opciju ispisivanja bez računala na uređaju LBP253x koja omogućava ispisivanje i pregled PDF, JPEG ili TIFF datoteka izravno s USB flash memorije. Uz tako svestrane značajke uvjerit ćete se da je LBP253x spreman za sve potrebe ispisivanja bez gnjavaže pa će vaše poslovanje teći glatko.

Zaštita informacija i krajnjeg učinka


Bit ćete mirni koristeći značajku Zaštićenog ispisivanja koja vam omogućava sigurno ispisivanje privatnih i povjerljivih dokumenata s računala, tableta ili pametnog telefona koristeći PIN kôd. LBP253x štiti i vašu profitabilnost uz značajke kao što su obostrano ispisivanje koje smanjuju količinu otpadnog papira i automatsko isključivanje koje štedi energiju kada se pisač ne koristi.

Podrška za mrežu i integraciju


LBP253x pruža profinjene mogućnosti umrežavanja koje će se lijepo uklopiti u veća korporacijska okruženja. Podrška za PCL5e/6 i Adobe® Postscript™ čini ga idealnim izborom za okruženja kojima se upravlja; dok daljinsko korisničko sučelje (Remote User Interface) štedi dragocjeno vrijeme jer IT rukovoditelji mogu pratiti i ažurirati postavke bez izlaska na teren. Podrška za platformu uniFLOW za upravljanje ispisivanjem tvrtke Canon pokazat će se korisnom u okruženjima usluga upravljanja ispisivanjem i operaterima skupne uređaja tvrtke Canon, što ovaj uređaj čini sveobuhvatnim rješenjem odlične vrijednosti.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP253x, njegovim značajkama i mogućnostima.

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

USB connection

USB veza

Colour Touch Panel

Dodirna ploča u boji

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionalna kaseta za papir

PCL Printing

PCL ispis

PostScript Printing

PostScript ispis

Secure print

Siguran ispis

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

i-SENSYS Touch & Print

Touch & Print

Sljedeći koraci

Rješenja za mobilne uređaje

Jednostavno ispisujte s mobilnih uređaja

Easy Service Plan

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

3 Year Warranty Promotion

Slike proizvoda služe isključivo u ilustracijske svrhe. Određene funkcije su opcionalne. Pojedinosti potražite u specifikacijama proizvoda ili ih zatražite od prodajnog predstavnika tvrtke Canon.