Canon SELPHY CP810

SELPHY CP810

Pretvaranje fotografija u predivne dugotrajne ispise tako je lako uz SELPHY CP810. Mali, moderan i prijenosan, s nagibnim LCD zaslonom i sučeljem koje bilo tko može koristiti, omogućava ispis na bilo kojem mjestu u roku od manje od 1 minute.

Prednosti

  • Elegantan i izrazito kompaktan pisač fotografija
  • Brz ispis profesionalne kvalitete
  • Nagibni LCD od 6,8 cm (2,7 inča)
  • Ispisujte s memorijskih kartica, fotoaparata ili USB memorija
  • ID Photo Print (ispis slike za osobnu iskaznicu)
  • Raspon veličina ispisa
  • Auto Image Optimize
  • Ispisi koji traju 100 godina
  • Dodatna baterija
  • Softver SELPHY Photo Print

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon SELPHY CP810

Elegantan i izrazito kompaktan fotopisač


Zahvaljujući privlačnom dizajnu koji štedi prostor, prijenosni pisač za fotografije SELPHY CP810 idealan je za svaki dom.

Brz ispis profesionalne kvalitete


Bilo tko može ispisivati fotografije profesionalne kvalitete u roku od manje od 1 minute jednostavnim pritiskom gumba. Tehnologija sublimacije boja pruža vrhunsku dubinu i gradaciju boje radi postizanja izgleda i dojma sličnog tradicionalnim ispisima bez napora i čekanja. Za ispis veličine razglednice, na primjer, potrebno je oko 46 sekundi.

Nagibni LCD od 6,8 cm (2,7 inča)


Dizajn prilagođen korisniku obuhvaća LCD dijagonale 6,8 cm (2,7 inča) s funkcijom nagiba radi lakog rukovanja i pregleda. Upute na zaslonu jednostavne su i dostupne na 13 jezika.

Ispisujte s memorijskih kartica, fotoaparata ili USB memorija


Kako biste brzo ispisivali jednostavno povežite fotoaparat kompatibilan sa standardom PictBridge izravno s pisačem ili umetnite memorijsku karticu u integrirani čitač kartica - uređaj je kompatibilan s velikim brojem memorijskih kartica među kojima je i SDXC. Možete ispisivati i s USB flash memorija, radi još veće prilagodljivosti.

ID Photo Print (ispis slike za osobne dokumente)


Bilo da se radi o osobnoj ili profesionalnoj upotrebi, ID Photo Print omogućava izradu i ispis fotografija za dokumente u raznim standardnim veličinama ili postavljanje prilagođene veličine. Ispišite više fotografija za osobne dokumente u jednoj ili više veličina na jednom listu papira kako biste uštedjeli papir.

Raspon veličina ispisa


SELPHY CP810 pruža mnogo načina dijeljenja uspomena. Izuzetno brzo možete izraditi ispise veličine razglednice (148 x 100 mm), L (119 x 89 mm) ili veličine kreditne kartice (86 x 54 mm).

Auto Image Optimize (automatska optimizacija slike)


Auto Image Optimize (automatska optimizacija slike) s prepoznavanjem scene i lica osigurava vrhunske rezultate. Omogućava prepoznavanje i ispravljanje nesavršenih detalja na fotografiji, prilagođavajući svjetlinu i boju scena i lica te istovremeno smanjujući neželjeni šum kako bi ispis bio izuzetno jasan i bogatih boja.

Ispisi koji traju 100 godina


Dugotrajni ispisi mogući su zahvaljujući posebnom zaštitnom sloju koji se nanosi na svaki ispis te ga štiti od prskanja, prolijevanja i izbljeđivanja, a ispisane fotografije pohranjene u albumu trajat će do 100 godina.

Dodatna baterija


Ispisujte dok ste u pokretu u zatvorenom ili na otvorenom uz opcionalnu punjivu bateriju NB-CP2L (potreban je adapter za punjenje CG-CP200). Jedno punjenje dostatno je za više od 36 ispisa veličine razglednice.

Softver SELPHY Photo Print


Isporučeni softver SELPHY Photo Print omogućava laku izradu vlastitog kalendara, odabir ukrasnih okvira ili dodavanje umjetničkih isječaka i oblačića s tekstom uz način rada Creative Print (kreativni ispis).

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon SELPHY CP810, njegovim značajkama i mogućnostima.

Advanced size options for ID Photos

Napredne opcije podešavanja veličine fotografija za osobne dokumente

Intelligent correction

Inteligentno ispravljanje

Long-lasting Canon quality

Dugotrajna Canon kvaliteta

Print on the go

Ispis u pokretu

Postcard size prints

Ispisi veličine razglednice

Ispisi veličine kreditne kartice

Credit card size stickers

Naljepnice veličine kreditne kartice

Creative mini-sticker printing

Ispis kreativnih mini naljepnica