Canon i-SENSYS MF628Cw

i-SENSYS MF628Cw

Ovaj kompaktni A4 laserski višenamjenski uređaj s podrškom za Wi-Fi nudi kvalitetno ispisivanje, skeniranje i faksiranje uz jednostavno rukovanje putem računala, pametnog telefona ili tableta.

Prednosti

  • Višenamjenski uređaj formata A4 podržava Wi-Fi te omogućava kvalitetno ispisivanje, kopiranje, skeniranje i faksiranje
  • Izuzetno produktivno ispisivanje u boji (14 str./min)
  • Jednostavno rukovanje putem intuitivnog dodirnog zaslona u boji
  • Konzistentna pouzdanost i kvaliteta jedinstvenih izmjenjivih spremnika za ispis tvrtke Canon
  • Jednostavna podrška za mobilan rad s prijenosnog računala, pametnog telefona ili tableta
  • Podrška za značajke Apple® AirPrint™, Mopria i Google Cloud Print
  • Snažne mogućnosti skeniranja za snimanje, dijeljenje i arhiviranje fizičkih dokumenata
  • Povezivanje s informatičkim oblakom olakšava pristup i dijeljenje dokumenata u pokretu
  • Niska potrošnja energije
  • Ethernet i Wi-Fi za fleksibilnost povezivanja i umrežavanja

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS MF628Cw

Višenamjenski uređaj za povećanje produktivnosti


Ako imate malu tvrtku ili ste privatni korisnik, višenamjenski uređaj i-SENSYS MF628Cw formata A4 sjajan je izbor ako želite napraviti korak više. Impresionirajte klijente izlaganjem podataka o prodaji i marketinških dokumenata u raskošnim bojama. Jednostavno skenirajte, dijelite i arhivirajte opsežnu dokumentaciju. Kopirajte i faksirajte prema potrebi. Kombinacija kompaktnih dimenzija i elegantnog izgleda te ispisivanja u boji brzinom od 14 str./min ovaj višenamjenski uređaj čine odličnim izborom za mali ili kućni ured.

Jednostavan za upotrebu i održavanje


Impresionirat će vas jednostavnost pristupa naprednim značajkama uređaja MF628Cw. Mnogima od njih možete upravljati putem intuitivnog prednjeg dodirnog zaslona u boji dijagonale 8,9 cm koji možete jednostavno prilagoditi svojim poslovnim potrebama. Možete osloboditi puni potencijal svog uređaja MF628Cw pomoću svega nekoliko dodira. Održavanje uređaja podjednako je jednostavno. Konzistentna pouzdanost i čuvena kvaliteta očituju se i pri svakoj zamjeni tonera zahvaljujući jedinstvenom spremniku za ispisivanje tvrtke Canon.

Izrađen za rad u pokretu: u uredu i izvan njega


Ako ste poput velikog dijela današnjih radnika, onda izmjenjujete uređaje i lokacije u skladu sa zahtjevima radnih zadataka. MF628Cw smo osmislili imajući u vidu krajnjeg korisnika, pazeći da omogućava istu jednostavnost upotrebe bez obzira koristite li prijenosnik, računalo, tablet ili pametni telefon. Osim toga što se možete povezati s Mac ili PC računalom putem Wi-Fi veze dok ste u uredu, zahvaljujući podršci za značajke AirPrint i Mopria možete se povezati i s iOS ili Android uređajem dok ste u pokretu. Zahvaljujući podršci za Google Cloud Print, omogućeno je i ispisivanje iz informatičkog oblaka. Preuzmite besplatnu aplikaciju Canon PRINT Business za iOS ili Android uređaj i nadohvat ruke naći će vam se brojne praktične mogućnosti za uštedu vremena. Ethernet priključak omogućava jednostavno mrežno ili kabelsko povezivanje.

Snimanje, dijeljenje, spremanje i pohrana


Ako redovito skenirate dokumente u e-poštu, dijelite ih putem informatičkog oblaka ili pohranjujete u digitalnom obliku, MF628Cw će vam pojednostaviti život. Ulagač dokumenata za 50 listova bez problema će skenirati složene dokumente. Skeniranjem možete upravljati s računala pomoću programa MF Scan ili pak s mobilnog uređaja pomoću besplatne aplikacije Canon PRINT Business. Skenirane dokumente na taj način možete prenijeti izravno u mrežne usluge informatičkog oblaka kao što je Dropbox te uživati u slobodi učitavanja dokumenata bez obzira na to gdje se nalazili. MF628Cw ispunjava sve uvjete agilnog poslovanja i osigurava produktivnost u pokretu.

Održivost, praktično rukovanje, mogućnost integriranja


Iako je prvenstveno dizajniran za male i kućne urede, MF628Cw pruža i bogate mogućnosti mrežnog ispisivanja i skeniranja. Mala potrošnja energije u stanjima mirovanja i pripravnosti te značajka za automatsko isključivanje i uštedu energije ovaj uređaj čine održivim, ekonomičnim izborom.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS MF628Cw, njegovim značajkama i mogućnostima.

Automatic Document Feeder

Automatski ulagač dokumenata

Colour Copy

Kopiranje u boji

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

Colour Touch Panel

Dodirna ploča u boji

Legal size platen

Gornja ploha veličine Legal

Network scanning

Skeniranje putem mreže

Scan

Skeniranje

Scan to USB key

Skeniranje na USB

Paper Save Copy shortcut key

Tipka prečaca za kopiranje uz uštedu papira

Scanning shortcut key

Tipka prečaca za skeniranje

Scan to email & folder

Skeniranje u e-poštu i mapu

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto odabrati originalne spremnike za laserske pisače tvrtke Canon?

Saznajte više

2016-2017-3-year-warranty-campaign