Canon i-SENSYS MF512x

i-SENSYS MF512x

Crno-bijeli laserski višenamjenski pisač MF512x formata A4 skrojen je za korporacijske radne grupe koje trebaju bogato opremljen i prilagodljiv kompaktni uređaj za brze ispise profesionalne kvalitete.

Prednosti

  • Ispis visoke kvalitete s brzih 40 ppm
  • Zaslon u boji osjetljiv na dodir omogućava jednostavno rukovanje svim razinama korisnika
  • Podrška sigurnog ispisa pomoću PIN koda
  • Ispis s pametnih telefona i tableta uz podršku za aplikacije AirPrint, Mopria i Canon PRINT Business
  • Automatski obostrani ispis smanjuje gubitke i troškove potrošnog materijala
  • Tehnologija Quick First-Print smanjuje vrijeme čekanja i povećava produktivnost radne grupe na maksimum
  • Jednostavan udaljen rad s dokumentima putem informatičkog oblaka
  • Mogućnosti upravljanja uređajem i izlazom
  • Jednostavno održavanje zahvaljujući "sve u jednom" spremnicima

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS MF512x

Maksimalno povećajte produktivnost u uredu


Crno-bijeli laserski višenamjenski pisač MF512x formata A4 neosporan je izbor malih korporacijskih radnih grupa u potrazi za velikim povećanjem produktivnosti. Pruža moćne značajke i mogućnosti velikih uredskih višenamjenskih pisača u kompaktnom uređaju koji se lako smješta u ograničenom prostoru. Zaposleni timovi cijenit će brzi ispis visoke kvalitete i kopiranje dojmljivom brzinom od 40 ppm. Zaslon u boji osjetljiv na dodir olakšava rukovanje svim razinama korisnika, a kapacitet od 600 stranica papira i tehnologija Quick First-Print od pokretanja omogućava timovima učinkovitiji rad. Osjetljivi dokumenti štite se funkcijom Secure Print koja PIN kodom štiti dokumente prilikom ispisa s osobnog računala ili mobilnog uređaja.

Prilagodljiv rad


Zahvaljujući opsežnoj podršci pisača MF512x za Apple AirPrint (iOS) i Mopria (Android) vaša radna grupa može ispisivati sa svakog omogućenog uređaja. Uz to, putem aplikacije Canon PRINT Business mogu pristupiti širokom rasponu naprednih značajki te se za tren povezati s računom usluge Google Cloud Print.

Poboljšano dijeljenje dokumenata


Program MF Scan (za osobna/prijenosna računala) i aplikacija Canon PRINT Business (za prijenosne uređaje) pisača MF512x omogućavaju jednostavnu integraciju u informatički oblak i zaposlenim timovima pružaju željenu prilagodljivost. Timovi mogu koristiti svoje omiljene usluge informatičkih oblaka - kao što su Google Drive i DropBox - za očitavanje, digitaliziranje i dijeljenje dokumenata u svako doba i sa svakog mjesta.

Mogućnosti pametnog umrežavanja


Pisač MF512x je zahvaljujući brojnim prilagodljivim mogućnostima umrežavanja savršen dodatak vašoj mreži. Uz WiFi i Ethernet vezu, potpuna podrška za PCL5e/6 i jezike pisača Adobe Postscript omogućavaju jednostavnu integraciju u skupinu vaših uređaja. Timovi koji koriste usluge za upravljanje ispisom uočit će kako mogućnosti udaljenog servisa i podrška za sustav uniFLOW tvrtke Canon za upravljanje rezultatima omogućavaju jednostavno upravljanje.

Pristupačno, održivo vlasništvo


Višenamjenski pisač MF512x neće vas iznevjeriti po pitanju konzistentne kvalitete i pouzdanosti jer se, zahvaljujući jedinstvenom spremniku za ispisivanje tvrtke Canon, prilikom zamjene zamjenjuju sve ključne komponente. Potrošnja energije i troškovi potrošnog materijala smanjeni su na minimum zahvaljujući niskoj potrošnji u stanjima pripravnosti i mirovanja, automatskom obostranom ispisu i pametnoj značajci za automatsko isključivanje.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS MF512x, njegovim značajkama i mogućnostima.

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

Duplex Automatic Document Feeder

Automatski obostrani ulagač dokumenata

Colour Touch Panel

Dodirna ploča u boji

PCL Printing

PCL ispis

PostScript Printing

PostScript ispis

Scan to USB key

Skeniranje na USB

Scanning shortcut key

Tipka prečaca za skeniranje

Scan to email & folder

Skeniranje u e-poštu i mapu

Secure print

Siguran ispis

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Sljedeći koraci

Rješenja za mobilne uređaje

Jednostavno ispisujte s mobilnih uređaja

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan

Slike proizvoda služe isključivo u ilustracijske svrhe. Određene funkcije su opcionalne. Pojedinosti potražite u specifikacijama proizvoda ili ih zatražite od prodajnog predstavnika tvrtke Canon.