Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Moćni crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj s podrškom za umrežavanje, namijenjen užurbanim malim uredima. Povećajte produktivnost brzim automatskim obostranim ispisom i automatskim ulagačem dokumenata. Podesite učinkovite radne procese pomoću tipki za brzi odabir jednim dodirom.

Prednosti

  • Moderni i kompaktni crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj s podrškom za mrežu
  • Lako ispisujte s iOS i Android uređaja
  • Lako rukovanje uz nagibni zaslon i veliki dodirni zaslon
  • Nema čekanja na ispis uz Quick First-Print
  • Postignite više uz obostrani ispis

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS MF226dn

Snažan višenamjenski uređaj s mogućnošću povezivanja


Ovaj kompaktan i moderan crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj pruža praktičnost pisača, skenera, fotokopirnog uređaja i faksa profesionalne kvalitete, a sve u jednom uređaju koji štedi prostor. Zahvaljujući podršci za povezivanje s mrežom, njegove značajke za povećanje produktivnosti mogu se jednostavno dijeliti u cijelom uredu, što ga čini idealnim izborom za povećanje učinkovitosti svakog užurbanog ureda.

Brzi ispis i kopiranje


Nema potrebe za čekanjem da se dokumenti obrade zahvaljujući brzom crno-bijelom laserskom ispisu A4 formata i brzini kopiranja od 27 ppm te kratkom vremenu do prvog ispisa iz stanja mirovanja.

Rezultati poslovne kvalitete


Kombinacija kvalitete ispisa do 1200 x1200 dpi i EF tonera tvrtke Canon pruža impresivne dokumente s oštrim tekstom i grafike s uglađenim sivim nijansama. Poboljšano skeniranje u boji u razlučivosti do 9600 x 9600 dpi omogućava bilježenje svakog detalja iz izvornika. Šaljite skenove na bilo koje računalo zahvaljujući podršci za korisniku prilagođeno mrežno skeniranje.

Učinkovit obostrani ispis


Skeniranje i kopiranje dokumenata s više stranica brzo je i učinkovito zahvaljujući integriranom automatskom ulagaču dokumenata kapaciteta 35 listova i kaseti za papir kapaciteta 250 listova. Uštedite novac na papiru i ispisujte dokumente profesionalnog izgleda uz automatski obostrani ispis.

Brz, jednostavan i tih rad


Model i-SENSYS MF226dn omogućava brzo i jednostavno rukovanje jer ima svestranu nagibnu upravljačku ploču s velikim dodirnim LCD zaslonom na koju je dovoljno baciti pogled da vidite sve potrebne informacije. Ploča se može postaviti okomito ili tako da gleda prema gore, sukladno vašem načinu rada. Učinkoviti radni procesi skeniranja i kopiranja jednostavno se postavljaju pomoću tipki za brzi odabir jednim dodirom pa je lako poslati skenirane dokumente u datoteku ili uštedjeti papir kopiranjem više slika na jedan list. Za rad u tihim okruženjima tihi način rada osigurava ispis uz manje buke pa možete raditi bez ometanja drugih.

Energetska učinkovitost vodeća na tržištu


Tehnologija fiksiranja na zahtjev tvrtke Canon gotovo eliminira vrijeme zagrijavanja i pomaže u smanjenju potrošnje energije bez narušavanja radnih značajki. Uz tipičnu potrošnju energije vodeću u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,7 W u stanju mirovanja.

Spremnik "sve-u-jednom"


Spremnik "sve-u-jednom" koji se može reciklirati osigurava rad bez potrebe za održavanjem te pouzdani kvalitetni ispis. Originalni spremnik tvrtke Canon za laserske pisače obuhvaća toner, bubanj i jedinice za čišćenje te se može zamijeniti u roku od nekoliko sekundi bez napora ili nereda.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS MF226dn, njegovim značajkama i mogućnostima.

Automatic Document Feeder

Automatski ulagač dokumenata

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

Copy

Kopiranje

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

Network scanning

Skeniranje putem mreže

Quiet printing mode

Način rada tihog ispisa

Professional Scan quality

Profesionalna kvaliteta skeniranja

Scanning shortcut key

Tipka prečaca za skeniranje

Tilting control panel

Nagibna upravljačka ploča

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Touch panel

Dodirna ploča

Sljedeći koraci

Rješenja za mobilne uređaje

Jednostavno ispisujte s mobilnih uređaja

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan

Slike proizvoda služe isključivo u ilustracijske svrhe. Određene funkcije su opcionalne. Pojedinosti potražite u specifikacijama proizvoda ili ih zatražite od prodajnog predstavnika tvrtke Canon.