Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

Uz podršku za Wi-Fi te povezivanje s mrežom i mobilnim uređajima, ovaj crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj pruža jednostavan pristup s bilo kojeg mjesta u uredu. Opremljen značajkama koje povećavaju produktivnost, brz je, jednostavan za upotrebu i energetski učinkovit.

Prednosti

  • Crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj koji podržava Wi-Fi i mrežno povezivanje te povezivanje s mobilnim uređajima
  • Lako ispisujte s iOS i Android uređaja
  • Budite produktivni uz brzine ispisa i kopiranja od 23 ppm crno-bijelo
  • Lako se koristi uz nagibnu ploču, dodirni zaslon i rukovanje jednim dodirom
  • Nema čekanja uz tehnologiju Quick First Print

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS MF217w

Produktivan višenamjenski uređaj za male urede s mogućnošću povezivanja


Ovaj izuzetno brzi crno-bijeli višenamjenski laserski pisač moderan je i opremljen opcijama za povezivanje te pruža ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje u jednom kompaktnom uređaju koji štedi prostor. Uz Wi-Fi i Ethernet vezu te mogućnost povezivanja s mobilnim uređajima radi lakog dijeljenja funkcija te profesionalnu kvalitetu ispisa i lako rukovanje pomoću dodirnog zaslona, savršeno je stolno rješenje za male urede.

Wi-Fi za jednostavno dijeljenje


Jednostavno uspostavite vezu na željeni način pomoću ovog uređaja koji podržava povezivanje s Wi-Fi vezom, mrežom i mobilnim uređajem. Ugrađena podrška za Apple AirPrint™ i Mopria™ ispis omogućava automatsko prepoznavanje pisača radi ispisa dokumenata izravno s uređaja iPhone ili iPad te certificiranih Mopria uređaja. Besplatna aplikacija Canon Mobile Printing omogućava i bežični ispis s uređaja koji ima Apple iOS ili Android.

Brzi ispis i kopiranje


Nema potrebe za čekanjem da se dokumenti obrade zahvaljujući brzom crno-bijelom laserskom ispisu A4 formata i brzini kopiranja od 23 ppm te brzom ispisu prve stranice nakon stanja mirovanja. Ispis, skeniranje i kopiranje dokumenata s više stranica lako je zahvaljujući kaseti za papir kapaciteta 250 listova i integriranom automatskom ulagaču dokumenata kapaciteta 35 listova.

Rezultati poslovne kvalitete


Kombinacija kvalitete ispisa do 1200 x1200 dpi i EF tonera tvrtke Canon pruža profesionalne ispise i kopije s oštrim, jasnim tekstom. Poboljšano skeniranje u boji u razlučivosti do 9600 x 9600 dpi omogućava bilježenje svakog detalja iz izvornika. Šaljite skenove na bilo koje računalo zahvaljujući podršci za mrežno skeniranje.

Brz, jednostavan rad


Model i-SENSYS MF217w omogućava brzo i jednostavno rukovanje te ima svestranu, nagibnu upravljačku ploču s velikim dodirnim LCD zaslonom. Ploča se može postaviti okomito ili tako da gleda prema gore, sukladno vašem načinu rada. Učinkoviti radni procesi skeniranja i kopiranja lako se mogu postaviti pomoću tipki za brzi odabir jednim dodirom.

Energetski učinkovit


Tehnologija fiksiranja na zahtjev tvrtke Canon gotovo eliminira vrijeme zagrijavanja i pomaže u smanjenju potrošnje energije bez narušavanja radnih značajki. Uz tipičnu potrošnju energije vodeću u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,6 W u stanju mirovanja.

Tihi način rada


Za rad u tihim okruženjima tihi način rada osigurava ispis uz manje buke pa možete raditi bez ometanja drugih.

Spremnik "sve-u-jednom"


Spremnici "sve-u-jednom" koji se lako recikliraju kombiniraju toner, bubanj i jedinice za čišćenje kako bi se skratilo vrijeme održavanja i povećala pouzdanost, a potrošni materijal sveo na najmanju količinu.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS MF217w, njegovim značajkama i mogućnostima.

Automatic Document Feeder

Automatski ulagač dokumenata

Copy

Kopiranje

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

Network scanning

Skeniranje putem mreže

Quiet printing mode

Način rada tihog ispisa

Professional Scan quality

Profesionalna kvaliteta skeniranja

Scanning shortcut key

Tipka prečaca za skeniranje

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Tilting control panel

Nagibna upravljačka ploča

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Touch panel

Dodirna ploča

Sljedeći koraci

Rješenja za mobilne uređaje

Jednostavno ispisujte s mobilnih uređaja

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan

Slike proizvoda služe isključivo u ilustracijske svrhe. Određene funkcije su opcionalne. Pojedinosti potražite u specifikacijama proizvoda ili ih zatražite od prodajnog predstavnika tvrtke Canon.