Canon i-SENSYS MF212w

i-SENSYS MF212w

Jednostavno dijelite funkcije ispisa, kopiranja i skeniranja uz ovaj crno-bijeli laserski 3-u-1 koji podržava Wi-Fi i mrežno povezivanje, kao i povezivanje s mobilnim uređajima. Brz, jednostavan za upotrebu i energetski učinkovit, ima nagibnu upravljačku ploču i tipke za brz odabir jednim dodirom.

Prednosti

  • Crno-bijeli laserski 3-u-1 koji podržava Wi-Fi i mrežno povezivanje, kao i povezivanje s mobilnim uređajima radi kopiranja, ispisa i skeniranja
  • Lako ispisujte s iOS i Android uređaja
  • Budite produktivni uz brzine ispisa i kopiranja od 23 ppm crno-bijelo
  • Nema čekanja na ispis uz kratko vrijeme do prvog ispisa
  • Brže skeniranje i kopiranje pomoću tipki za brzi odabir jednim dodirom

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS MF212w

3-u-1 s mogućnostima povezivanja za male urede


Moderan i s dobrim mogućnostima za povezivanje, ovaj vrlo brzi, višenamjenski crno-bijeli laserski pisač pruža funkcije ispisa, kopiranja i skeniranja u jednom kompaktnom uređaju koji štedi prostor. Uz Wi-Fi i Ethernet vezu te mogućnost povezivanja s mobilnim uređajima radi lakog dijeljenja funkcija te profesionalnu kvalitetu ispisa i lako rukovanje, savršeno je stolno rješenje za male urede.

Wi-Fi za jednostavno dijeljenje


Jednostavno uspostavite vezu na željeni način pomoću ovog uređaja koji podržava povezivanje s Wi-Fi vezom, mrežom i pametnim telefonom. Ugrađena podrška za Apple AirPrint™ i standardni Mopria™ ispis omogućava automatsko prepoznavanje pisača radi ispisa dokumenata izravno s iPhonea ili iPada te s Android uređaja koji podržavaju Mopria ispis. Besplatna aplikacija Mobile Printing tvrtke Canon omogućava i bežični ispis s uređaja koji ima Apple iOS ili Android 4.

Brzi ispis i kopiranje


Nema potrebe za čekanjem da se dokumenti obrade zahvaljujući brzom crno-bijelom laserskom ispisu A4 formata i brzini kopiranja od 23 ppm te kratkom vremenu do prvog ispisa nakon stanja mirovanja.

Rezultati poslovne kvalitete


Kombinacija kvalitete ispisa do 1200 x1200 dpi i EF tonera tvrtke Canon pruža profesionalne ispise i kopije s oštrim, jasnim tekstom i uglađenim grafikama. Poboljšano skeniranje u boji u razlučivosti do 9600 x 9600 dpi omogućava bilježenje svakog detalja sadržanog na originalu. Šaljite skenove na bilo koje računalo zahvaljujući mrežnom skeniranju koje se lako koristi.

Brz, jednostavan rad


Model i-SENSYS MF212w omogućava brzo i jednostavno rukovanje jer ima svestranu nagibnu upravljačku ploču s LCD-om s 5 redaka na koju je dovoljno baciti pogled da vidite sve potrebne informacije. Ploča se može postaviti okomito ili tako da gleda prema gore, sukladno vašem načinu rada. Učinkoviti radni procesi skeniranja i kopiranja jednostavno se postavljaju pomoću tipki za brzi odabir jednim dodirom pa je lako poslati skenirane dokumente u datoteku ili uštedjeti papir kopiranjem više slika na jedan list.

Energetski učinkovit


Tehnologija fiksiranja na zahtjev tvrtke Canon gotovo eliminira vrijeme zagrijavanja i pomaže u smanjenju potrošnje energije bez narušavanja radnih značajki. Uz tipičnu potrošnju energije vodeću u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,6 W u stanju mirovanja.

Tihi način rada


Ovaj višefunkcijski uređaj tih je u stanju pripravnosti, dok tijekom rada u tihom okruženju tihi način rada osigurava ispis uz manje buke pa možete raditi bez ometanja drugih.

Spremnik "sve-u-jednom"


Spremnici "sve-u-jednom" koji se lako recikliraju kombiniraju toner, bubanj i jedinice za čišćenje kako bi se skratilo vrijeme održavanja i povećala pouzdanost, a potrošni materijal sveo na najmanju količinu.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS MF212w, njegovim značajkama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

Korisniku prilagođen LCD zaslon

Network scanning

Skeniranje putem mreže

Quiet printing mode

Način rada tihog ispisa

Professional Scan quality

Profesionalna kvaliteta skeniranja

Scanning shortcut key

Tipka prečaca za skeniranje

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Tilting control panel

Nagibna upravljačka ploča

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Sljedeći koraci

Rješenja za mobilne uređaje

Jednostavno ispisujte s mobilnih uređaja

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan

Slike proizvoda služe isključivo u ilustracijske svrhe. Određene funkcije su opcionalne. Pojedinosti potražite u specifikacijama proizvoda ili ih zatražite od prodajnog predstavnika tvrtke Canon.