Canon i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Brz i učinkovit crno-bijeli laserski uređaj 3-u-1 koji pruža funkcije ispisa, kopiranja i skeniranja u jednom praktičnom, kompaktnom uređaju. Rukovanje je lako zahvaljujući nagibnoj upravljačkoj ploči i tipkama za brzi odabir jednim dodirom.

Prednosti

  • Kompaktan i moderan crno-bijeli laserski uređaj 3-u-1: ispis, kopiranje i skeniranje
  • Budite produktivni uz crno-bijelo ispisivanje i kopiranje brzinom od 23 ppm
  • Lako rukovanje uz nagibnu LCD upravljačku ploču
  • Nema čekanja na ispis uz kratko vrijeme do prvog ispisa
  • Zabilježite svaki detalj uz skeniranje u boji u razlučivosti do 9600 x 9600 dpi

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS MF211

Uređaj 3-u-1 koji štedi prostor


Ovaj višenamjenski crno-bijeli laserski pisač velike brzine moderan je i kompaktan te pruža funkcije ispisa, kopiranja i skeniranja u jednom uređaju koji štedi prostor. Profesionalna kvaliteta ispisa i lako rukovanje čine ga savršenim stolnim rješenjem za male ili kućne urede.

Brzi ispis i kopiranje


Nema potrebe za čekanjem da se dokumenti obrade zahvaljujući brzom crno-bijelom laserskom ispisivanju i kopiranju A4 formata brzinom od 23 ppm te kratkom vremenu do prvog ispisa nakon stanja mirovanja.

Rezultati poslovne kvalitete


Kombinacija kvalitete ispisa do 1200 x1200 dpi i EF tonera tvrtke Canon pruža profesionalne ispise i kopije s oštrim, jasnim tekstom i uglađenim grafikama. Poboljšano skeniranje u boji do 9600 x 9600 dpi omogućava bilježenje svakog detalja.

Brz, jednostavan rad


Model i-SENSYS MF211 omogućava brzo i jednostavno rukovanje jer ima svestranu nagibnu upravljačku ploču s LCD-om od 5 redaka na koju je dovoljno baciti pogled da vidite sve potrebne informacije. Ploča se može postaviti okomito ili tako da gleda prema gore, sukladno vašem načinu rada. Učinkoviti radni procesi skeniranja i kopiranja jednostavno se podešavaju pomoću tipki za brz odabir jednim dodirom pa je lako poslati skenirane dokumente u datoteku ili uštedjeti papir kopiranjem više slika na jedan list.

Energetski učinkovit


Tehnologija fiksiranja na zahtjev tvrtke Canon gotovo eliminira vrijeme zagrijavanja i pomaže u smanjenju potrošnje energije bez narušavanja radnih značajki. Uz tipičnu potrošnju energije vodeću u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,6 W u stanju mirovanja.

Tihi način rada


Ovaj višenamjenski uređaj tih je u pripravnom stanju, dok tijekom rada u tihom okruženju mod Quiet Mode (tihi način rada) osigurava ispis uz manje buke pa možete raditi bez ometanja drugih.

Spremnik "sve-u-jednom"


Spremnici "sve-u-jednom" koji se lako recikliraju sadržavaju toner, bubanj i jedinice za čišćenje kako bi se skratilo vrijeme održavanja i povećala pouzdanost, a potrošni materijal sveo na najmanju količinu.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS MF211, njegovim značajkama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

Korisniku prilagođen LCD zaslon

Quiet printing mode

Način rada tihog ispisa

Professional Scan quality

Profesionalna kvaliteta skeniranja

Scanning shortcut key

Tipka prečaca za skeniranje

Tilting control panel

Nagibna upravljačka ploča

Sljedeći koraci

Srodni proizvodi

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan

Slike proizvoda služe isključivo u ilustracijske svrhe. Određene funkcije su opcionalne. Pojedinosti potražite u specifikacijama proizvoda ili ih zatražite od prodajnog predstavnika tvrtke Canon.