Canon i-SENSYS FAX-L170

i-SENSYS FAX-L170

Ovaj kompaktni Super G3 faks jednostavno se koristi i održava. Pružajući vrhunsku energetsku učinkovitost uz niz profesionalnih značajki za faksiranje, idealno je rješenje za male i srednje tvrtke.

Prednosti

  • Kompaktan i moderan Super G3 faks
  • Memorija faksa za primanje i slanje 512 stranica*
  • 30 brzinskih tipaka i 100 kodiranih brojeva
  • Automatski ulagač dokumenata kapaciteta 30 stranica
  • Intuitivni LCD koji se lako koristi
  • Spremnik sve-u-jednom
  • Energetski učinkovit
  • Ugrađeni telefon

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS FAX-L170

Brzo, učinkovito faksiranje


Ovaj Super G3 faks može smanjiti vaše komunikacijske troškove na najmanju mjeru. Šalje dokumente u roku od samo 3 sekunde po stranici*. S obzirom na to da se faksovi šalju i primaju u najkraćem mogućem vremenu, telefonska linija je slobodna.

Faksiranje bez napora


Ako se papir ili toner potroše, memorija za 512 stranica* osigurava sigurnu pohranu svih dolaznih dokumenata kako biste faksove mogli ispisati poslije. Kako bi se olakšao rad, dugački dokumenti mogu se skenirati u memoriju i poslati automatski, čime se štede vrijeme i novac.

Jednostavno, brzo biranje


Čak i neiskusni korisnici zaključit će da se i-SENSYS FAX-L170 lako koristi. Biranje ne može biti jednostavnije uz 30 brzinskih tipaka i 100 memorijskih mjesta za kodirano brzo biranje, što je dovoljno za pohranu svih brojeva koje često koristite. Jasan, intuitivan LCD čini ovaj faks naročito jednostavnim za korištenje.

Jednostavniji radni tijek


Korisnici mogu jednostavno faksirati ili kopirati dugačke dokumente u jednom potezu, umjesto njihovog ulaganja stranicu po stranicu - zahvaljujući automatskom ulagaču dokumenata kapaciteta 30 listova. Odlagač papira kapaciteta 150 listova štedi vrijeme jer ne morate dodavati papir.

Brzi ispis i kopiranje


Ovaj faks uređaj pomoću USB veze možete koristiti i kao produktivni laserski pisač koji ispisuje 18 stranica u minuti. Tehnologija Quick First Print osigurava kratko vrijeme zagrijavanja iz stanja mirovanja. Možete i kopirati dokumente pri brzini od 11,8 stranica u minuti.

Minimalno održavanje


i-SENSYS FAX-L170 ima spremnik "sve-u-jednom" koji sadrži toner, bubanj i sve osnovne dijelove, a može se zamijeniti u roku od nekoliko sekundi. Nema nereda niti napora, a ako koristite originalni spremnik tvrtke Canon, možete biti sigurni u stalnu visoku kvalitetu ispisa.

Vodeća energetska učinkovitost


Ovaj ekološki prihvatljiv faks ima energetsku učinkovitost vodeću u klasi jer troši samo 1,5 W u stanju mirovanja.

Ugrađeni telefon


i-SENSYS FAX-L170 ima telefon za uspostavljanje poziva i odgovaranje na njih te automatsko prebacivanje između faksova i glasovnih poziva.

* Temelji se na standardnoj tablici ITU-T br. 1

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS FAX-L170, njegovim značajkama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

Korisniku prilagođen LCD zaslon

Automatic Document Feeder

Automatski ulagač dokumenata

Handset as standard

Telefon kao standard

Brošura

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto odabrati originalne spremnike za laserske pisače tvrtke Canon?

Saznajte više