Canon RC-V100

RC-V100

Daljinski upravljač RC-V100 tvrtke Canon pruža veću slobodu korisnicima kamkordera. Bilo da ste u studiju, na lokaciji ili na mjestu koje je prije bilo izvan dometa, pruža žično daljinsko upravljanje gotovo svim funkcijama kamkordera.

Prednosti

  • Snažni žični daljinski upravljač za funkcije kamkordera
  • Intuitivni raspored koji odgovara profesionalnim korisnicima
  • Namjenski kotačići za prilagodbu naprednih parametara snimanja
  • Izravno upravljanje ključnim značajkama kamere kao što su izoštravanje, otvor blende i pojačanje¹
  • Pristupajte izbornicima kamere radi brze prilagodbe bilo koje postavke
  • Osvijetljene tipke omogućavaju jednostavan rad pri slabom osvjetljenju
  • Podesive tipke omogućavaju upravljanje prilagođeno korisniku
  • Kompatibilan s profesionalnim videokamerama i filmskim EOS kamerama tvrtke Canon
  • Idealan za upotrebu na lokaciji ili u studiju
  • Brža komunikacija i domet do 100 m s opcionalnim kabelom RR-100 tvrtke Canon

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon RC-V100

Moćan daljinski upravljač


Ovaj snažni žični daljinski upravljač za profesionalne kamkordere tvrtke Canon osnovnu i naprednu prilagodbu slike stavlja nadohvat ruke. Priključite ga putem utičnice REMOTE A pomoću standardnog kabela od 5 m s priključkom od 3,5 mm - 2,5 mm ili putem utičnice REMOTE B (pomoću opcionalnih 8-pinskih kabela RR-10 i RR-100) za brži rad, istovremeno rukovanje i veći domet - do 10 m i 100 m.

Opsežne mogućnosti upravljanja


RC-V100 kombinira neke prednosti naprednog daljinskog upravljača i upravljačke jedinice kamere (CCU), što obično nudi studijsko okruženje. Može se upravljati gotovo svakom prilagodljivom funkcijom - od izoštravanja, otvora blende i zumiranja do posebnih korisničkih opcija kao što su prethodne postavke prilagođene slike i posebnih funkcija za prilagodbu slike kao što su najviše vrijednosti prije kompresije signala (knee point) kako bi bio unutar dinamičkog raspona i silazne vrijednosti (slope).

Snimajte više na drukčiji način


Određene situacije zahtijevaju upotrebu daljinskog upravljača: kada je kamera montirana na kran za snimanje s visine, primjerice, ili u situacijama koje zahtijevaju brzu prilagodbu radi kompenzacije promjenljivih uvjeta. Zahvaljujući daljinskom pristupu i upravljanju, mogu se svladati te prepreke kod snimanja. U kombinaciji s daljinskim upravljačem RC-V100 profesionalni kamkorderi tvrtke Canon postaju još svestraniji alati koji će vam pomoću u ostvarenju kreativne vizije.

Intuitivan raspored za veću kontrolu


Intuitivni raspored upravljača olakšava upravljanje ključnim funkcijama i parametrima slike, čak i ako niste stručni u upotrebi određenog modela kamere. Pažljivo je dizajniran kako bi se njime lako naučilo koristiti, a ključne značajke grupirane su zajedno u tri osnovna dijela. Uobičajeni parametri slike podešavaju se kotačićima, čime se precizna prilagodba slike nevjerojatno olakšava. Štoviše, na raspolaganju su tipke koje korisnik može dodijeliti, a koji osiguravaju više mogućnosti upotrebe.

Jasno i jednostavno rukovanje, bilo gdje i bilo kada


Kako bi se olakšalo rukovanje pri slabom osvjetljenju, tipke su osvijetljene, a dostupna je opcija zvučnog signala za potvrdu odabira.

Ažuriranja programskih datoteka


Programske datoteke kamere možda će se morati ažurirati kako bi se omogućila kompatibilnost s upravljačem RC-V100. Ako priključak REMOTE B na modelu RC-V100 nije omogućen, to možete učiniti ažuriranjem usluge putem USB priključka uređaja.

¹Upravljanje objektivima nije moguće kod filmskih kamera s PL priključkom ili ručnih objektiva

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon RC-V100, njegovim značajkama i mogućnostima.

CPN.jpeg

Profesionalna mreža tvrtke Canon

Nadahnuće, edukacija, informacije o proizvodima i sveobuhvatne novosti za profesionalne fotografe i videografe tvrtke Canon, kao i napredne entuzijaste diljem svijeta.